Politie Paramaribo helpt scholier die mogelijk van ‘Bosje brug’ wilde springen

brug Paramaribo
Good job van de politie Suriname. Ze konden een mogelijke zelfdoding voorkomen. Een student, die duidelijk in de war was, bevond zich bovenop de brug. De politieman die op weg was naar de student werd belemmerd door het verkeer, maar was gelukkig toch op tijd. Lieve mensen. laat de politie aub hun werk doen. En belemmer ze niet. De politie kan namelijk levens redden!!

Meer info in het bericht.

[quads id=1]

Brug Paramaribo

Dagblad Suriname schreef het volgende hierover: Mogelijke zelfdoding voorkomen. De politie heeft een jongen, gekleed in mulo-uniform, die mogelijk een einde aan zijn leven wilde maken door van de Wijdenboschbrug te Paramaribo te springen in de Surinamerivier, op tijd kunnen verwijderen van de brug.

[quads id=1]

Minderjarige jongen

Hij bleek in de war te zijn. Enkele automobilisten die de minderjarige jongen in schooluniform over de Wijdenboschbrug te Paramaribo zagen, hebben de politie ingeschakeld. De Motor Surveillancedienst van het Korps Politie Suriname ging ter plaatse. Een motoragent trof daadwerkelijk een lopende minderjarige jongen op de brug aan. Hij werd staande gehouden door de agent. Tijdens de ondervraging bleek hij in de war te zijn. De wetsdienaar schakelde toen zijn collega’s in om de jongen af te voeren voor begeleiding.

[quads id=1]

Verkeer

De agent die was uitgerukt naar de melding heeft een emotionele oproep geplaatst op Facebook, die inmiddels meer dan duizend keer is gedeeld. De agent deed in het bericht melding van het geval en gaf aan dat hij tijdens het rijden richting de top werd belemmerd door een automobiliste. Hij stelt dat het belemmeren van de politie geen gezonde zaak is. De agent schrijft “het kan ook zo zijn dat de politie op weg is om jouw eigen familie te redden”.

[quads id=1]

Mensen met gezinnen

Hij gaf aan dat het geen kwestie is van haast hebben, maar het uitvoeren van de taken van de politie. De politieman drukt de samenleving op het hart ‘om geen slechte dingen voor de politie te wensen’. ‘Want agenten zijn uiteraard ook mensen met gezinnen en familie die hun werk aan het doen zijn.’

Bekijk hier de oproep die op FB geplaatst is:

Geschreven door SAM
Bron: Dagblad Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland