Moeder uit Suriname vertelt hoe zoon haar mishandelt – ‘Hij moet het huis uit!’ (video)

moeder Suriname
“Hij heeft me geslagen en een houwer gepakt. Geschopt terwijl ik op de grond lag. Wanneer ik dood ben mag hij weer komen”

Zoon Ritesh en moeder Sattiyawatie uit Suriname liggen helemaal met elkaar overhoop. Ze kunnen niet meer door 1 deur. Moeder geeft aan dat ze meerdere keren is mishandeld door haar bloedeigen zoon. Ze wil hem niet meer in huis hebben. Zoon geeft aan dat hij absoluut niet weggaat. En heeft hulp gevraagd. Ze vertellen hun verhaal aan de media. Bekijk hier de video daarvan. Heel jammer om te zien dat moeder en zoon op deze manier met elkaar omgaan. Dit verdriet doe je je moeder toch niet aan? Of ligt dit niet alleen aan de zoon? Misschien heeft moeder wel een probleem.

Moeder uit Suriname

Bekijk hier de video met hun verhaal.

Bekijk hier de video van Trishul Broadcasting network en luister naar het  verhaal van de aangeslagen moeder en haar zoon uit Suriname.

Video

Bekijk hier de video:

Samen staan we sterk

Deel dit aangrijpende verhaal met een ieder!  Zodat het de juiste instanties kan bereiken.

moeder Suriname

Eerdere berichten:


Bron: Thrishul TBN Prime Alert
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis voor u