Mijn zoon heeft Gramoxone gedronken. Hij is in het ziekenhuis Paramaribo overleden. Help me AUB!

ziekenhuis Paramaribo
**Update. Moeder Christine heeft ons vanmiddag gebeld, haar zoon is overleden in het ziekenhuis**
Het leven van sommige mensen gaat niet over rozen. We hebben een hele verdrietige brief gekregen van Christine uit Paramaribo, een jonge alleenstaande moeder van 4 kinderen.

[quads id=1]

Haar zoontje heeft geprobeerd een eind aan zijn leven te maken. Hij ligt nu in het ziekenhuis. Christine heeft dringend hulp en advies nodig. Kunnen jullie haar aub adviseren? Ze heeft een kaart maar zit toch in de problemen. Ze moet duizenden SRD’s betalen aan het ziekenhuis. Ze is bang dat ze haar zoon niet verder gaan helpen. Ze is vreselijk bang om hem te verliezen. Lees haar verhaal. AUB, helpen jullie haar waar jullie haar kunnen helpen. Deel het bericht zodat het de juiste mensen kan bereiken. Wij hebben haar contactgegevens. U kunt ze bij ons opvragen. Iedereen alvast bedankt! Samen staan we sterk.

[quads id=1]

Moeder uit Paramaribo

Hallo iedereen, ik ben Christine. Ik ben een alleenstaande moeder met 4 kinderen. Ik heb 3 meisjes en een jongen. Mijn kinderen zijn 16, 15, 8 en 7 jaar. Ik ben zelf 35 jaar oud.

Ik heb echt hulp nodig voor mijn kinderen. Ik kom van Guyana maar ik woon al heel wat jaren in Paramaribo. Mijn kinderen zijn hier grootgebracht. Ik heb een huurwoning waar ik maandelijks de huur betaal. We zijn een heel arm gezin.

[quads id=1]

ziekenhuis Paramaribo

Moeilijk leven

Mijn leven is op dit moment ontzettend zwaar. Ik kan moeilijk de eindjes aan elkaar knopen. Ik plant. Ik neem alle klusjes aan die ik aangeboden krijg.

We zijn ondanks alles een liefdevol gezin. Mijn kinderen zijn happy. Ik geef ze voldoende liefde als een moeder maar ook vaderliefde krijgen ze van mij. Ik ben al 4 jaar alleenstaand. We hebben geen familie hier in Suriname. Ik ben helemaal alleen met mijn kinderen. Ik heb ze een tijdje in een tehuis geplaatst omdat het financieel helemaal niet ging. Maar ze zijn nu weer lange tijd bij mij. Ze zijn zo gelukkig bij mij. En ik ben ook blij dat mijn kinderen bij mij zijn.

[quads id=1]

Klein salaris

Maar financieel heb ik het nog steeds heel erg zwaar. Ik heb een klein beetje salaris waarmee ik mijn schulden en lasten kan betalen. Mijn familie in Guyana is ook arm. Ook zij kunnen mij niet ondersteunen.

Nu komt het allerergste: Ik wil jullie vertellen over mijn huidige situatie: Misschien is er iemand die mij kan helpen of mij kan adviseren. Want naast het probleem dat we al hebben zit ik nu nog dieper in de problemen. Het gaat over mijn zoon.

[quads id=1]

Gramoxone gedronken

Mijn zoon van 15 jaar heeft gramoxone gedronken. Ik heb geen idee waarom hij het heeft gedaan. Het lijkt alsof de duivel dat heeft gedaan. Hij is zo een lieve jongen hij zou zelf nooit zoiets doen. Het is de duivel geweest. Ik kan me niets anders bedenken. Mijn zoon is nu al 2 weken in het ziekenhuis in Paramaribo. Het ziet er helaas niet goed uit. Ik bid elk uur. God gaat hem beter maken. Ik ben zo verdrietig. Ik hou van mijn kinderen. Ik heb het vreselijk hard. Ik heb geen auto. Ik moet een taxi nemen om bij hem te gaan.

[quads id=1]

Gisteren kreeg ik een rekening van het ziekenhuis. Ik moet SRD 7000 betalen. Ik heb dat geld niet. Hoe ga ik doen? Ik betaal elke maand netjes voor mijn SZF kaart. En waarom moet ik zoveel geld betalen? Ik ben bang dat als ik ze niet betaal ze mijn zoon niet verder gaan helpen. Wie gaat me helpen aub. Ik zit diep in de put. Ik weet niet wat ik moet doen. Ik heb mijn telefoonnummer achtergelaten bij FamilieNieuws. AUB helpen jullie mij. Ik ben zo bang. Alvast bedankt, een radeloze moeder Christine

Samen staan we sterk

Deel dit aangrijpende verhaal met een ieder! Zodat het de juiste instanties kan bereiken.

Disclaimer: Wij van FamilieNieuws hebben het verhaal van deze radeloze moeder gepubliceerd. Zij hebben het aan ons gevraagd. Dit is haar eigen persoonlijke ervaring en niet die van ons. Laat dat duidelijk zijn voor een ieder. Uiteraard is de tegenpartij ook vrij om via ons zijn/haar kant van het verhaal te vertellen. Heb je ook een ervaring die je wilt delen? Stuur ons jouw verhaal!

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland