Man overleden in het verkeer – politie Suriname

0

Echt droevig dit: Er is wederom een verkeersdode in Suriname. In het officiële politiebericht meer informatie omtrent de identiteit van het slachtoffer. We wensen de familie Gajapersad veel sterkte toe.

Bromfietser omgekomen na verkeersongeval in e Cassave weg te Nickerie. De 61-jarige bromfietser Gajapersad, Jiawan is maandagochtend 4 november in het ziekenhuis te Nieuw Nickerie overleden, na betrokken te zijn geweest bij een aanrijding met een “pick-up” in de Cassaveweg.

Door de aanrijding raakte de heer Jiawan zwaar gewond en is waarschijnlijk ten gevolge van de opgelopen letsels overleden. Het ontzielde lichaam is voor obductie is beslag genomen.

Het rijbewijs van de “pick-up” bestuurder is hangende het onderzoek ingevorderd. In het belang van het onderzoek zijn zowel de bromfiets als de “pick-up” ter herkeuring in beslag genomen.

Bron:

Bromfietser omgekomen na verkeersongeval in e Cassave weg te Nickerie

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Comments are closed.