Man overleden in het verkeer – politie Suriname

overleden Suriname

Echt droevig dit: Er is wederom een verkeersdode in Suriname. In het officiële politiebericht meer informatie omtrent de identiteit van het slachtoffer. We wensen de familie Gajapersad veel sterkte toe.

[quads id=1]

Bromfietser omgekomen na verkeersongeval in e Cassave weg te Nickerie. De 61-jarige bromfietser Gajapersad, Jiawan is maandagochtend 4 november in het ziekenhuis te Nieuw Nickerie overleden, na betrokken te zijn geweest bij een aanrijding met een “pick-up” in de Cassaveweg.

[quads id=1]

Door de aanrijding raakte de heer Jiawan zwaar gewond en is waarschijnlijk ten gevolge van de opgelopen letsels overleden. Het ontzielde lichaam is voor obductie is beslag genomen.

[quads id=1]

Het rijbewijs van de “pick-up” bestuurder is hangende het onderzoek ingevorderd. In het belang van het onderzoek zijn zowel de bromfiets als de “pick-up” ter herkeuring in beslag genomen.

Bron:

Bromfietser omgekomen na verkeersongeval in e Cassave weg te Nickerie

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland