Gregory wordt verdacht van diefstal SRD 500.000 kinderbijslag Suriname (video)

kinderbijslag Suriname
“Ik vind dit verschrikkelijk. Ik heb geen koperen cent genomen, maar overal waar ik kom word ik zomaar beschuldigd”,

[quads id=1]

Wie doet dat nou? Geld stelen van arme kindjes in nood? Gregory blijft erbij dat hij het geld niet heeft gestolen. Maar als hij het niet heeft gedaan? Wie dan wel? Hoe kan iemand in zijn eentje zoveel geld jatten van een bedrijf? Zijn daar niet meer mensen voor nodig? Zijn zijn collega’s wel helemaal eerlijk? Meer informatie in het bericht en kijk ook naar een video over diefstal bij het ministerie. Komt het door het vele contante geld dat ze in kas hebben?

[quads id=1]

AKB Suriname

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende hierover: Gregory C. ontkent diefstal kinderbijslag Sozavo. Het strafvoorstel van vijftien maanden dat officier van justitie Astrid Niamat woensdag tegen Gregory C. heeft gedaan, is hem in het verkeerde keelgat geschoten. De verdachte die ruim SRD 500.000 zou hebben verduisterd, kon zijn ergernis duidelijk niet inhouden.

[quads id=1]

In de gevangenis

“Ik vind dit verschrikkelijk. Ik heb geen koperen cent genomen, maar overal waar ik kom word ik zomaar beschuldigd”, riep hij terwijl hij heen en weer liep in de beklaagdenbank. Gregory C. zat eerder vijftien maanden in voorarrest, maar is al enige tijd op vrije voeten.

Als rechter Alida Johanns de voorgestelde straf overneemt, hoeft hij niet meer in de gevangenis. Ondanks dit vooruitzicht kan hij zich niet voorstellen dat Niamat vindt dat er genoeg bewijs is. “Dit kan niet. Ik heb verschillende stukken overgelegd, waarom worden die niet gebruikt?” vroeg hij zich geïrriteerd af.

[quads id=1]

Sociale zaken

Volgens het onderzoek heeft Gregory C. in 2015 geld van het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting voor de uitbetaling van Algemene Kinderbijslag opzettelijk verduisterd. Zijn collega’s, drie betaalmeesters, hebben eerder verklaard dat hij het bedrag niet heeft teruggestort.

[quads id=1]

Niets gekocht

De verdachte ontkent vanaf begin schuldig te zijn. “Ik lijd zwaar hieronder. Het onderzoek heeft uitgewezen dat ik niets heb gekocht. Mi no abi moni, dus ik begrijp dit ook niet meer”, ergerde hij zich. De zaak is uitgesteld naar 20 november. Op die dag komt de advocaat van Gregory C. aan het woord.

Bekijk hier een video van de straat over de diefstal bij het ministerie:

Eerdere berichten:

Uitbetaling kinderbijslag niet mogelijk door mogelijke diefstal

Kinderen in Paramaribo moeten nog langer wachten op hun kinderbijslag door diefstal

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/11/07/gregory-c-ontkent-diefstal-kinderbijslag-sozavo/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland