Elton veroorzaakt zwaar ongeval nadat hij midden in de stad Paramaribo door rood licht rijdt – politie Suriname (video)

bus Paramaribo

Velen hebben de bus op zijn zijkant zien liggen in de stad Paramaribo. Wat is er nou precies gebeurd?

[quads id=1]

Een automobilist reed door rood. De automobilist is opgenomen in het ziekenhuis. Lees het officiële politiebericht om te weten wat er precies is gebeurd en kijk naar de video ervan.

[quads id=1]

Politie Suriname schreef het volgende: Autobestuurder rijdt door rood licht en veroorzaakt zware aanrijding. De politie van het bureau Centrum kreeg op maandagochtend 4 november, via het Command Center, de melding van een aanrijding op de hoek van de Dominee- en de Steenbakkerijstraat te Paramaribo tussen een lijnbus en een personenauto.

[quads id=1]

Uit het politioneel onderzoek is komen vast te staan, dat de 36-jarige personenautobestuurder Elton K. door het rode verkeerslicht op de kruising van de eerder genoemde straten heeft gereden en daardoor de aanrijding heeft veroorzaakt met de lijnbus. Door de aanrijding kantelde de lijnbus om.

[quads id=1]

Beide chauffeurs zijn per ontboden ambulance overgebracht naar het Academisch Ziekenhuis. Elton is vanwege zijn opgelopen letsels opgenomen in deze ziekeninrichting; terwijl de buschauffeur na medische behandeling naar huis mocht. Beide bestuurders zijn in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs.

Kijk hier een video ervan:

Bron:

Autobestuurder rijdt door roodlicht en veroorzaakt zware aanrijding

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland