20-jarige uit Suriname breekt kaak van dronken bromfietser in het verkeer

Suriname politie
En wederom een incident in het verkeer. Alcohol is niet alleen gevaarlijk achter het stuur van een auto maar ook voor mensen die brommer rijden

[quads id=1]

Deze dronken bromfietser reed zigzaggend op de weg waardoor zijn duorijder van de brommer viel. Een 20-jarige die het allemaal zag gebeuren sloeg de dronken bromfietser zodanig dat hij zijn kaak brak. De 20-jarige is opgesloten. Terecht of niet?

[quads id=1]

Bromfietser uit Suriname

Dagblad Suriname schreef het volgende: 20-jarige breekt kaak bromfietser. De politie van Leiding 9A heeft vrijdag de 20-jarige Rayen D. ter zake zware mishandeling ingerekend. Deze verdachte zat als meerijder in een personenwagen.

Hij viel van de brommer

Op een gegeven moment viel hun aandacht op een bromfietser, die zigzaggend over de Leiding 9A te Suriname reed. De duorijder kwam te vallen, waarna de bromfietser de brommer tot stilstaand bracht. De autobestuurder stopte ook en ging rekenschap halen bij de bromfietser.

[quads id=1]

Kaak gebroken

De meerijder van het voertuig, Rayen, stapte eveneens uit en bracht de bromfietser een keiharde slag toe, met als gevolg dat de bromfietser, die onder invloed verkeerde, op de grond kwam te vallen en daarbij zijn kaak brak, althans een kaakfractuur opliep.

[quads id=1]

Opgesloten

Hij is per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp, alwaar de bromfietser is opgenomen. In het belang van het verdere onderzoek heeft de politie de 20-jarige Rayen D. voorgeleid en hem na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Geschreven door Saskia Bandhan

Bron: Dagblad Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland