Times Mall Paramaribo gedeeltelijk afgesloten na mogelijk sterfgeval (foto’s video)

times mall

Gail Eijk schreef het volgende op haar Facebook pagina: De timesmall te Paramaribo is momenteel gedeeltelijk afgesloten.

[quads id=1]

Naar onze redactie verneemt is een unit eigenaar onwel geworden en heeft een lelijke val gemaakt waarbij hij een barstwond heeft opgelopen. Het vermoeden bestaat dat hij is overleden door de bloeding.

[quads id=1]

De politie is momenteel bezig met het onderzoek.
Later meer
Bekijk hier de foto’s en video’s

[quads id=1]

Bekijk hier het bericht op de Facebook pagina van Gail Eijk:

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland