Politieagent slaat oudere man in elkaar op Curaçao (video)

politie Curaçao
Een politieman op Curaçao wordt beschuldigd van mishandeling en machtsmisbruik. De familie van deze oudere man heeft aangifte tegen hem gedaan.

[quads id=1]

De man zou zijn mishandeld door de agent omdat hij tegen zijn zoontje aanliep. De man is een bekend gezicht in de stad. Hij loopt namelijk dagelijks met zijn fles in zijn hand door de stad. Vermoedelijk een dronkaard. Maar geeft dat de politieman het recht om hem zodanig te mishandelen? Bekijk de video ervan.

[quads id=1]

Mishandeling op Curaçao

Curacao.nu schreef het volgende hierover: Een wat oudere man die dagelijks met een fles drank in Punda of Otrobanda loopt, is ernstig mishandeld. Hij zou op straat in elkaar zijn geslagen door een agent van de landelijke beveiligingsdienst LBD.

[quads id=1]

Familie van de man

Dat gebeurde nadat de bejaarde man tegen een zoon van de LBD-er was opgelopen. Bij de woordenwisseling die toen ontstond, greep de vader in. De politie bevestigt de aangifte van de familie van de oude man.

Bekijk hier het nieuwsbericht ervan. Kijk vanaf 0.27:

[quads id=1]

Bron:

Aangifte van mishandeling door agent


U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland