Politie Nederland opzoek naar lange man met ‘zeer donkere huidskleur’ – video met wrede beelden uit Amsterdam

Amsterdam politie
Wauw, wat een wrede beelden dat doe je iemand toch niet aan? Op de beelden is te zien hoe de verdachte een man in de gracht gooit en hem voor dood achterlaat in Amsterdam.

[quads id=1]

De politie in Nederland is naar hem opzoek. Het is een lange donkere en forse man. Meer informatie in het bericht en de video. Geef het door aan je vrienden in Amsterdam zodat deze man zich netjes kan gaan melden bij de politie.

[quads id=1]

Het Parool schreef het volgende hierover: ‘wrede’: man voor dood achtergelaten in de gracht. De politie toont woensdag ‘wrede beelden’ van een straatoverval en mishandeling gepleegd in de nacht van 4 augustus op 5 augustus.

Op de beelden is te zien hoe de verdachte het 41-jarige slachtoffer in de gracht gooit en hem voor dood achterlaat. De woordvoerder van de politie vertelt hoe het slachtoffer ‘doodsangsten heeft uitgestaan toen hij door zijn belager over de reling in de gracht gooit’.

[quads id=1]

Gelukkig voor het slachtoffer hoorden omstanders de man vanuit het water om hulp roepen en hebben ze op tijd de hulpdiensten in kunnen lichten. Waarschijnlijk was het de man anders fataal geworden, aldus de woordvoerder.

[quads id=1]

Voorafgaand aan het incident was het slachtoffer door de verdachte bestolen van zijn telefoon. De man besloot de overvaller achterna te lopen. Ter hoogte van de Haarlemmersluis in Amsterdam kwam het tot een confrontatie. De verdachte mishandelde het slachtoffer, gooide hem de gracht in en liep vervolgens weg zonder zich te bekommeren om het lot van het slachtoffer.

[quads id=1]

De beelden laten zien dat de verdachte een vrij lange man is met een zeer donkere getinte huidskleur en een ‘fors en vadsig postuur’.

Bekijk hier de beelden:

Bron:

https://www.parool.nl/amsterdam/schokkende-beelden-man-voor-dood-achtergelaten-in-de-gracht~b1fc1e73/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland