Onze 28-jarige collega Ravish Sital uit Paramaribo is overleden

overleden Paramaribo
28-jarige Ravish is er niet meer.
De Surichange Bank NV maakt bekend dat hun zeer gewaardeerde collega Ravish Sital uit Paramaribo is overleden.

[quads id=1]

In het bericht meer informatie, foto’s en een video van het afscheid. De uitvaart heeft VANDAAG plaatsgevonden. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen de collega’s, zijn vrienden en overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies.

Overleden

Ravish Sital

Onze 28-jarige collega uit Paramaribo

[quads id=1]

Bekijk onderstaande foto voor meer informatie omtrent de uitvaart

Laatste groet,
Onze collega Ravish Sital😥😥😥:

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland