Man uit Paramaribo sluit moeder van zijn kind op in huis en mishandelt haar

overleden Suriname
Wat een gedoe weer tussen een man, ex-vrouw en kind in Paramaribo. Een man is door de politie opgesloten vanwege mishandeling en bedreiging van de moeder van zijn zoontje

[quads id=1]

Haar nieuwe vriend belde de politie op met de mededeling dat zijn vriendin was ontvoerd. De politie heeft de agressieve man opgesloten. Wat is dat toch met dit soort mannen? Is het de drank, is het liefde of zijn ze gewoon jaloers? Misschien ligt het aan het tijdstip van ophalen? De volgende keer moet ze niet alleen gaan. Want het had verkeerd kunnen aflopen. Meer info in het bericht

[quads id=1]

Dagblad Suriname schreef het volgende hierover: Dronken man sloot ex-partner in huis op. De 26-jarige M.W. is door de politie van Paramaribo aangehouden en in verzekering gesteld.

Deze verdachte heeft een zoontje met zijn exvriendin. In de nacht van zondag op maandag 4 november is de aangeefster thuis bij haar ex geweest om haar zoon op te halen. Volgens afspraak gaat de jongen in het weekend bij zijn vader. De verdachte verkeerde echter op dat moment onder invloed van alcohol en belette zijn exvriendin het huis uit te gaan.

[quads id=1]

Haar huidige vriend belde toen naar de politie en gaf door dat zijn vriendin door haar ex van haar vrijheid was beroofd. De verdachte bedreigde zijn ex met een schaar en bracht haar enkele vuistslagen toe. De politie is na de melding op het aangegeven adres aan de Slagblastraat te Paramaribo geweest en heeft de man aldaar in een dronken bui aangetroffen.

[quads id=1]

Hij verzette zich tegen de politie en wilde niet mee naar het bureau. De sterke arm heeft toen hardhandig moeten optreden om deze man over te brengen naar de politiepost. De verdachte M.W. is ter zake mishandeling, bedreiging en weerspannigheid in verzekering gesteld.

Geschreven door Saskia Bandhan via Dagblad Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland