Lichaam dode fietser aangetroffen in goot – politie Suriname

Opzoek Stieven Crook Hovenburg
Hierbij een bericht van overlijden. Het lichaam van een man uit Suriname is aangetroffen in de goot.

[quads id=1]

Het bleek een 57-jarige fietser te zijn. Meer informatie in het officiële politiebericht. Bekijk ook de identiteitsgegevens van het slachtoffer. wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden heel veel sterkte met het verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Fietser uit Suriname

Fietser overleden in de Skoerkieweg te Nickerie. De politie van het ressort Corantijn in het district Nickerie kreeg de melding dat het lijk van een man en een rijwiel in de goot langs de Skoerkieweg waren aangetroffen. Op de aangegeven plek troffen de wetsdienaren het ontzielde lichaam van de 57-jarige Asray, Soerinder. aan alsook zijn rijwiel.

[quads id=1]

Uit het tactisch en technisch onderzoek van de politie is niet gebleken dat er misdrijf in het spel is. De heer Soerinder is een natuurlijke dood gestorven is. Hij leed aan een chronische ziekte. In opdracht van het Openbaar Ministerie is het lijk van de heer Soerinder, door de politie, vrijgegeven aan zijn nabestaanden.

Bron:

Fietser overleden in de Skoerkieweg te Nickerie

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland