Dronken mannen zwaargewond nadat ze van de weg raken – politie Suriname

politie Suriname
Drank maakt meer kapot dan je lief is. Wanneer gaan mensen het afleren? Wederom een zwaar ongeval in Suriname.

[quads id=1]

De politie kreeg een melding binnen van een zwaar ongeval. Twee mannen zijn in de goot terechtgekomen en bekneld geraakt. De brandweer moest ingeschakeld worden. Meer in het officiële politiebericht. Ze leren het maar niet af.

[quads id=1]

verkeer Suriname

Autobestuurder en mede inzittende zwaar gewond geraakt nadat auto in de goot geraakt. De politie van Nickerie kreeg de melding dat een auto aan de A.G. Madharweg van de weg is geraakt en in de goot terecht is gekomen.

Bekneld geraakt

[quads id=1]

Op de plek aangekomen bleek dat de chauffeur en de mede inzittende bekneld waren geraakt in de auto. De brandweer moest aan te pas komen voor het bevrijden van de twee mannen uit het zwaar beschadigd voertuig.

Alcohol

De politie constateerde dat hun adem sterk naar alcohol reikte. Beide mannen zijn zwaar gewond opgenomen in het ziekenhuis te Nieuw Nickerie

[quads id=1]

politie Suriname

https://www.politie.sr/autobestuurder-en-mede-inzittende-zwaar-gewond-geraakt-nadat-auto-in-de-goot-geraakt/

Foto binnengekomen via Actionnieuws Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland