Vals Alarm!! Breaking nieuws! Er is iets aan de hand met een vliegtuig op Schiphol (live video)

schiphol Nederland

De telegraaf: Melding ’kaping’ door blunder aan boord vliegtuig Schiphol. Het tumult over een ’kaping’ op Schiphol is veroorzaakt doordat cabinepersoneel een gigantische flater heeft gemaakt. Dat melden bronnen aan De Telegraaf en wordt bevestigd door vliegmaatschappij Air Europa.

https://www.telegraaf.nl/nieuws/295655260/melding-kaping-door-blunder-aan-boord-vliegtuig-schiphol

Arrestatieteam op Schiphol: verdachte situatie in vliegtuig, traumaheli’s onderweg en alle vluchten vertraagd.

[quads id=1]

De Koninklijke Marechaussee onderzoekt een verdachte situatie aan boord van een vliegtuig op Schiphol dat rond zeven uur richting Madrid zou vertrekken. Het gaat om een toestel van de Spaanse luchtvaartmaatschappij Air Europa. Hulpdiensten zijn massaal uitgerukt.

Een zwaarbewapend arrestatieteam is ter plaatse en twee traumahelikopters zijn onderweg. Er is groot alarm geslagen, meldt onze verslaggever ter plekke. Alle vluchten zijn vertraagd.

[quads id=1]

Het is nog niet duidelijk wat er aan de hand is. Diverse gates zijn op de luchthaven afgesloten en passagiers worden op afstand gehouden. Er zijn veel sirenes te horen en zwaailichten te zien op de wegen richting de luchthaven.

Social media

[quads id=1]

„Bij onze vlucht mochten we niet uitstappen via de slurf naar de gate, maar we werden met de bus ergens anders afgezet. Men sprak van een ontruiming op de interne radio”, laat iemand op sociale media weten.

Een woordvoerder van Schiphol kan verder geen mededelingen doen, en verwijst naar de Marechaussee.

Bekijk hier een live video:

[quads id=1]

En andere video’s:

https://www.destentor.nl/binnenland/arrestatieteam-op-schiphol-verdachte-situatie-in-vliegtuig-traumaheli-s-onderweg-en-alle-vluchten-vertraagd~ab8a89ab/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland