Belangrijke verkeersinformatie ivm 25 november activiteiten te Paramaribo – politie Suriname

politie Paramaribo
Hierbij een bekendmaking van de politie omtrent de te houden activiteiten rondom 25 november te Paramaribo. Het verkeer zal afgesloten zijn of er zullen wegomleggingen plaatsvinden. Bekijk de brief en deel het met belanghebbenden zodat ze op de hoogte zijn. Politie Suriname vraagt hierbij uw medewerking.

[quads id=1]

Politie Suriname schreef het volgende hierover: Bekendmaking met betrekking tot vooroefening Parade/Defilé. Het Korps Politie Suriname (KPS) maakt bekend dat in verband met de te houden Parade en Defilé, op maandag 25 november aanstaande, de vooroefeningen naar deze activiteit toe plaatsvinden in de omgeving Zorg en Hoop en andere plekken. Deze vooroefeningen zullen voornamelijk in de ochtenduren plaatsvinden op de navolgende dagen en plekken:

[quads id=1]

vrijdag 8, woensdag 13, vrijdag 15, maandag 18 en zaterdag 23 november. Aangezien de wegen op alle oefendagen zullen worden afgesloten of dat er wegomleggingen zullen plaatsvinden, doet het KPS een beroep op weggebruikers om, waar nodig, hun medewerking te verlenen tot een goed en vlot verloop van deze vooroefeningen.

[quads id=1]

politie Paramaribo

Op vrijdag 8 november zal de vooroefening plaatsvinden nabij het hoofdkwartier van de Beveiliging- en Bijstandsdienst aan de van ’t Idsingastraat. De oefening zal op de openbare weg plaatsvinden en wel op de Dr. Sophie Redmondstraat, de Johan Adolf Pengelstraat, de Brumastraat en de Oranjelaan.

[quads id=1]

Op woensdag 13 en vrijdag 15 november zal de oefening plaatsvinden in de omgeving van de Politieacademie. Er zal gelopen worden op de Commewijne-, de Coesewijne-, de Nickerie- en de Surinamestraat.
De pre-generale oefening zal volgens planning op maandag 18 november plaatsvinden nabij het hoofdbureau van de Brandweer Kazerne aan de Gemenelandsweg. De oefening zal plaatsvinden over de wegen Gemenelandsweg, Gravenbergstraat en de Rodekruislaan.

[quads id=1]

De generale oefening vindt plaats op zaterdag 23 november in de omgeving van de Politieacademie. De vooroefeningen vinden in de ochtenduren plaats. Het verkeer zal vanaf 06.30 uur worden omgeleid. Voor een vlot verloop van zaken doet de politie een beroep op weggebruikers om zoveel mogelijk de aanwijzingen middels verkeersborden en instructies van de politie op alle oefendagen ter plaatse stipt op te volgen.

Bron:

Bekendmaking met betrekking tot vooroefening Parade/Defilé

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland