8 decemberproces Suriname gaat door (video)

8 december Bouterse moorden FamilieNieuws Suriname herdenking

Het Parool schreef het volgende hierover: 8 decemberproces Suriname gaat door. De zaak tegen Desi Bouterse in het 8 decemberproces gaat voorlopig gewoon door. Het Surinaamse hof van justitie heeft het verzoek om de zaak stop te zetten afgewezen.

[quads id=1]

Dat heeft advocaat Irwin Kanhai woensdagmiddag bevestigd tegenover het ANP Nederland. Hij heeft nog geen motivatie voor de beslissing gekregen. Meer info in het bericht en luister ook naar een videogesprek. Is het goed dat het doorgaat? Of juist niet?

8 december Bouterse moorden FamilieNieuws Suriname herdenking

Kanhai had het hof van justitie eind oktober gevraagd om de zaak tegen zijn cliënt Desi Bouterse, hoofdverdachte in het 8 decemberproces en ook president van Suriname, stop te zetten. Hij vindt dat het veel te lang duurt voor de krijgsraad een uitspraak doet in de zaak van Bouterse.

[quads id=1]

Bekijk ook een video erover:

Lees meer bij onderstaande bron:

Bron:

https://www.parool.nl/wereld/8-decemberproces-suriname-gaat-door~b6628797/

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland