Nazierkhan Noerkhan vertrok samen met een vriend van huis en is niet teruggekomen – politie Suriname

vermissing Suriname
Helpen jullie mee zoeken?
De 46 jarige Nazierkhan Noerkhan uit Suriname is spoorloos. Hij vertrok van huis met een vriend om te gaan werken Weet jij waar hij is? Maak dan contact met de politie. Geef het bericht door aan je vrienden en familieleden op Facebook. Misschien weten zij meer. In het bericht meer informatie omtrent zijn verdwijning en signalement. Help mee zoeken!

[quads id=1]

KORPS POLITIE SURINAME
Bestrijding Zware Criminaliteit
Forensische Opsporing
Telefoon: 404022

V E R M I S S I N G

Het hoofd Bestrijding Zware Criminaliteit verzoekt de opsporing van de vermiste :

———————————————– NOERKHAN, NAZIERKHAN ——————————————–
geboren op 12 september 1973 in het district Suriname en wonende aan de Boxel Paraweg de eerste zijstraat no.03 in het district Wanica .

SIGNALEMENT:

[quads id=1]

Geslacht:…………………mannelijk

Etniciteit :………………………Hindoestaan

Gelaatskleur:………………….bruin

Haar type:…………………sluik(zwart/grijs)

Lichaamsbouw:…………..slank

Geschatte lichaamslengte:…..1.82 M

[quads id=1]

NOERKHAN, NAZIERKHAN uit Suriname is in de tweede week van de maand september 2019, omstreeks 22.00 uur te samen met zijn vriend vertrokken, met de bedoeling te gaan werken in het district Nickerie. NA EEN WEEK WAS ER NOG TELEFONISCH CONTACT MET HEM. Sedertdien is hij telefonisch niet te bereiken en heeft hij geen contact meer gemaakt. Hij is ook niet huiswaarts gekeerd.

Eenieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze vermiste wordt verzocht om kontakt te maken met de politie van ressort Domburg op de telefoonnummers 370022 of 370722; de Command Centre (voorheen Centrale Meldkamer) op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.

[quads id=1]
Paramaribo, 04 november 2019
het hoofd Bestrijding Zware Criminaliteit

namens deze,
De inspecteur van politie,
(N.A.DJAMAD)

[quads id=1]

vermissing Suriname