Mijn vriendin wordt mishandeld en verwaarloosd en haar kinderen lijden eronder – anoniem Paramaribo

kinderen anoniem
Heel erg dit. Seema kan het niet meer aanzien: Kinderen die verwaarloosd worden, kinderen die niet naar school gaan. Ze vraagt ons om hulp. Het gaat namelijk om de kinderen van haar vriendin Geeta uit Paramaribo. Die worden flink verwaarloosd. Geeta wordt zelf ook verwaarloosd en mishandeld door haar man. Een bekende in de Hindoestaanse samenleving. Maar Seema vraagt vooral hulp voor de kinderen. Die verdienen dit leven niet. Weet iemand misschien wat zij als vriendin kan doen? Graag dringend advies gevraagd. Lees de brief en geef het door aan belanghebbenden wellicht kunnen de kinderen dan snel ‘gered’ worden.

[quads id=1]

Kinderen uit Paramaribo

Lees ook: Mijn man mishandelt onze dochter

Hallo FamilieNieuws, Ik ben Seema en ik wilde jullie graag dit verhaal vertellen en hopen op wat advies. Het gaat namelijk om het belang van 2 kinderen uit Paramaribo.

Ik heb een vriendin. Geeta van 30 jaar. Ze woont samen met der vriend in Paramaribo. Al 10 jaren en ze hebben samen 2 kinderen. Een jongen en een meisje. Ze heeft mij verteld over haar vervelende situatie. In deze 10 jaren zijn ze helemaal niets vooruit gegaan. Ze heeft telkens problemen met der vriend maar ze kan nergens terecht.

[quads id=1]

Niet bij haar moeder

Lees ook: Mijn moeder is straks dood 

Ze heeft geen vader meer. En haar moeder wil haar niet terug in huis nemen. Der moeder vindt dat ze een verkeerde keus heeft gemaakt wat der vriend betreft. Ze beseft nu na jaren dat der moeder al die tijd gelijk had. Ze wil wel terug naar der moeder met haar kinderen. Maar der moeder wil niets van haar horen. En in huis nemen doet ze absoluut niet. Ze probeert zo vaak bij der moeder aan te kloppen, maar de deur blijft gesloten. Ze heeft verder ook geen familie die haar kan opvangen.

kinderen anoniem
Voorbeeldfoto van i.pinimg.com

Maar aan de andere kan ze is ook weer bang om haar partner te verlaten. Hij mishandelt haar namelijk ook vaak. Misschien gaat ze wel nooit weg. Ik kan daarom ook niet veel meer doen voor haar. Ze kiest er zelf voor om in die relatie te blijven.

[quads id=1]

Haar kinderen

Maar mijn zorg gaat naar de kinderen. De zoon is 6 jaar en haar dochter is al 8 jaar. En geen van ze gaan naar school. Ik heb haar gevraagd waarom haar kids niet naar school gaan en ze zegt me dat ze geen spullen hebben voor school en ook geen geld.

Lees ook: Ik woon bij mijn schoonmoeder in Paramaribo en ze mishandelt mij en mijn kinderen

Soms hebben ze zelfs geen eten op tafel. Haar man doet letterlijk niks voor haar en zijn kids. Die kinderen worden verschrikkelijk verwaarloosd. En ze weet het ook.

Een tehuis

Ze probeerde om die kinderen in een tehuis in Paramaribo te plaatsen, maar die mensen hebben toestemming van die vader nodig en dat durft ze niet. Ze wil niet dat hij het weet. Plus ze zou dan maandelijks een bedrag moeten betalen en dat geld heeft ze niet. Ze wil haar kinderen niet afstaan. Dat niet. Maar plaatsen in een tehuis zou wel goed voor ze zijn.

[quads id=1]

Ik wil graag dat der kinderen naar school gaan. Bij welke instantie kan ik hulp vragen voor haar kids? Want dit vind ik echt heel erg zielig. Kinderen hebben recht op studie. En op een zorgeloos leven.

Soplielal

Over de vader wil ik niks zeggen. Die denkt alleen maar aan zijn sopie. Hij is trouwens een bekende in de Hindoestaanse samenleving. En dit gaat men nooit verwachten van hem. Maar het is waar.

[quads id=1]

Wat graag ik wil is advies voor de kinderen!! Ik zou echt willen weten wat ik kan doen om die kinderen te helpen want dit is echt zielig. Het is hard voor mij om dit te zien. Wat kan ik doen, hoe kan ik dit aanpakken? Met wie moet ik contact opnemen? Ik ga heel blij zijn met jullie advies. Alleen omtrent die kinderen hoor. Ik weet het namelijk ook niet meer. Maar ze moeten echt naar school. Ze moeten weg van daar. Ze hebben recht op een beter leven. Iedereen bedankt en FamilieNieuws alvast bedankt voor het plaatsen.

Gerelateerde verhalen:

[quads id=1]

Video – Bezorgde moeder uit Suriname: Help mijn baby heeft een zeldzame medische aandoening. Hebben meer kinderen dit?

Mijn man en mijn schoonmoeder hebben mijn baby gestolen – anoniem Paramaribo

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Let op: Soms worden de verhalen door ons herschreven om het lezen voor onze bezoekers makkelijker te maken. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig