Illegale zwangerschapsbeëindiging in Nederland? Vrouw en baby dood aangetroffen (video’s)

baby Nederland
Een vrouw en baby zijn dood aangetroffen in het huis van Dennis E. Het zou een bloedbad zijn. Het vermoeden bestaat dat het om een illegale daad ging.

[quads id=1]

Dennis E. schijnt een bekend persoon te zijn die regelmatig op de Nederlandse televisie en media te zien is. ‘Een vriendelijke man’. Hij is aangehouden door de politie. Meer info en video’s in het bericht.

[quads id=1]

Vrouw in Nederland

Algemeen dagblad Nederland schreef het volgende: Pensioendeskundige Dennis van E. verdacht van illegale zwangerschapsbeëindiging en dood door schuld. Pensioendeskundige Dennis van E., in wiens huis in Diemen een dode vrouw en een dode baby waren aangetroffen, wordt verdacht van ‘illegale zwangerschapsbeëindiging en dood door schuld’. Het Openbaar Ministerie laat weten dat hij langer in voorlopige hechtenis blijft.

[quads id=1]

Twee overleden

Twee weken geleden werd bekend dat Van E. was aangehouden vanwege de vondst van twee overleden personen in zijn appartement in Diemen, enkele dagen eerder. Onduidelijk was wat er precies was gebeurd. Buren vertelden dat Van E. daar al jaren woonde maar dat de vrouw (32 jaar) in zijn woning er nog maar kort was ingetrokken. Ook werd een overleden baby aangetroffen. Onduidelijk is hoeveel maanden oud het kindje was en of het om een voldragen baby ging. Justitie wil daar nu nog niks over zeggen.

In de Media

[quads id=1]

De 48-jarige Van E. heeft een lange carrière in de financiële wereld. Als pensioendeskundige verscheen hij zelfs regelmatig in diverse media en op televisie. Bekenden van Van E. waren geschokt door zijn aanhouding en konden het nauwelijks geloven.

Een bloedbad

Van E. werd niet meteen na de vondst van de lichamen aangehouden. Eerst werd even gedacht aan een natuurlijke dood van de vrouw en de pasgeboren baby. Nu wordt Van E. er van verdacht illegaal zwangerschapsbeëindiging te hebben uitgevoerd en dat de vrouw daarbij is overleden. Diverse omwonenden begrepen dat agenten in het huis ‘een bloedbad’ hadden aangetroffen.

Vriendelijke man

Het is nog onduidelijk of Van E. de vader is van de dood gevonden baby. Justitie wil ook daar nog niks over zeggen. Van E. stond bekend bij zijn buren als een vriendelijke man, een ‘sportschooljongen’ met veel wisselende contacten. De 48-jarige Diemenaar bouwde een succesvolle carrière op in de financiële wereld, maar was enige tijd geleden tijdelijk gestopt met werken ‘omdat hij genoeg had verdiend’. Een oud-collega bevestigt dat.

Bekeijk hier wat video’s erover:

Bron:

https://www.ad.nl/binnenland/pensioendeskundige-dennis-van-e-verdacht-van-illegale-abortus-en-dood-door-schuld~ae648776/

Geschreven door: Victor Schildkamp
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland