Wie heeft een bankstel voor meneer Dubois uit Paramaribo? (video)

Suriname Paramaribo
Meneer Dubois uit Paramaribo heeft hulp ingeschakeld van Stichting 1 voor 12 Suriname. Hij zit met een probleem en daarover wilde hij praten.

[quads id=1]

In zijn woonomgeving te Charlesburg wordt de waterhuishouding aangepakt. Zijn huis zat vorige week, door een sibiboesie, tot aan zijn knieën onder water. Dat is hem nooit eerder overkomen. Hij heeft enorm veel waterschade. Wat nu? Hij heeft het al niet zo breed en nu gaat hij nog verder achteruit. In de video vertelt hij zijn verhaal. Het enige wat hij vraagt is een bankstel. Wellicht kan iemand hem hiermee helpen. Geef het daarom door aan belanghebbenden.

Bekijk hier de video:

[quads id=1]

[quads id=1]

Samen staan we sterk

Deel dit verhaal met een ieder! Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen? Maak contact en steun het werk van 1 voor 12:

Doneer online

Suriname Paramaribo

Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie
SMS “HELP” naar 1912 voor SRD1 p/sms (Digicel)

[quads id=1]

Doneer Online via iDEAL, PayPal etc. Bezoek hun website
Voor overmakingen: SRD 315.214.0101

IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

Eerdere berichten:

Bron: 1 voor 12
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis voor u