Vreemdgaande vrouw uit Nederland doet aangifte wegens misbruik

date Suriname
Na een avondje stevig stappen in een kroeg vroegen twee mannen of de vrouw uit Nederland mee ging ‘om te chillen’ bij een derde. Ze stemde toe. Daar werd ze de volgende ochtend zonder kleren aan wakker.

[quads id=1]

Wat zeg je tegen je man als hij erachter komt dat je hebt bed hebt gedeeld met anderen? Zeggen dat je vreemd bent gegaan? Of verzinnen dat je gedwongen bent? Zij heeft het laatste gedaan.  Haar man wilde het graag geloven. Is vreemdgaan dan erger? Meer in het bericht.

[quads id=1]

Vrouw uit Nederland

ED schreef het volgende hierover: Rechter: Astense vrouw deed valse aangifte om slippertje te verdoezelen. De politierechter geeft het OM gelijk als ze zegt dat een Astense vrouw een valse aangifte deed over een verdoving en intiem misbruik. Ze pleegde overspel en probeerde dit zo te maskeren, vermoedt het OM.

[quads id=1]

De officier van justitie had het over een Astens drama. “Wat begon als een gezellig avondje eindigde met een vrouw in een ander bed. Dat gebeurt. Dat kan aanleiding zijn voor stevige gesprekken, mogelijk een scheiding. Maar hier eindige het in een valse aangifte, een zware, en dat kan niet.”

Chillen

[quads id=1]

Na een avondje stevig stappen in een kroeg vroegen twee mannen of de vrouw (47) meewilde ‘om te chillen’ bij een derde. Dat is het laatste wat zij zich kan herinneren, ‘toen ging mijn licht uit’. Een paar uur later vond ze zich zonder kleren terug in een vreemd huis. Haar man was er ook, had haar fiets voor de deur gezien en hij vroeg wat er was gebeurd.

[quads id=1]

Aangifte gedaan

De twee gingen naar de dokterspost, de huisarts en de politie alwaar zij uiteindelijk aangifte deed. Ze zei gedrogeerd te zijn, en misbruikt. De mannen uit het huis zagen de vrouw uitgebreid zoenen met de bewoner, en met hem naar boven gaan. Uit vrije wil. De kroegbaas zegt dat ze zes of zeven biertjes ophad, in het huis dronk ze ‘wat wijn’. De andere mannen noemen haar lacherig, maar niet dronken.

Stootje

De politie nam de zaak in onderzoek maar zag geen bewijs voor verkrachting of drogering,.

[quads id=1]

Wat het OM stoort, is dat het gedoe kostbare mankracht van de politie heeft gekost. Die heeft wel betere dingen te doen. Wat het OM verbaast, is dat de vrouw aangifte doet van iets wat ze zich niet herinnert. De officier ziet dat alles in gang werd gezet door de echtgenoot, maar de vrouw maakte het verhaal daarna erger: mogelijk hadden meer mannen iets gedaan.

Geen bewijs

Niet alleen is er geen bewijs dat er iets is gebeurd, er zijn eerder aanwijzingen dat de vrouw zelf initiatief nam. “In plaats van een fout te bekennen sleurt ze mannen mee in haar leugens.”

Meer hierover in onderstaand bericht

Bron:

https://www.ed.nl/de-peel/rechter-astense-vrouw-deed-valse-aangifte-om-slippertje-te-verdoezelen~a7e699ad/

Geschreven door Max Steenberghe
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland