Mijn allerliefste oom Sampije Frans (Biga) uit Paramaribo is overleden.

overleden Paramaribo
Een lieve man ineens uit het leven, hij komt niet meer thuis

De diepbedroefde Sabina Ansoe maakt namens de rest van de familie bekend dat haar oom is overleden. Niet zomaar een oom, maar haar allerliefste oom met een gouden hart. Frans Sampije, ook bekend als Biga uit Paramaribo is 60 jaar geworden.

[quads id=1]

Meer informatie in het bericht. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen Sabina en de overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies.

Mijn oom,

Sampije Frans
(Biga)

Uit Paramaribo is overleden in de leeftijd van 60 jaar

[quads id=1]

Hier maakt Sabina Ansoe namens de rest van de familie bekend dat haar oom Sampije Frans, een oom met een gouden hart, ook bekend als Biga het tijdelijke met het eeuwige heeft verwisseld. In de leeftijd van 60 jaar.
😭😭😭

Mijn allerliefste Oom Frans, een lieve man ineens uit het leven. Een vader, oom die nooit meer thuiskomt. Papa, mama, vrouw, broers, zussen, nichten en neefjes blijven diepbedroefd achter.

Moge zijn ziel in Vrede Rusten.

Condoleance Adres: Tonkistraat no3 Ramgoelamweg

[quads id=1]

overleden Paramaribo

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland