Ik ben zwanger en mijn man is al jaren getrouwd – anoniem Paramaribo

anoniem Paramaribo
Lekker dan! Zwanger, verliefd en blij met de papa van haar ongeboren kind. En dan blijkt hij al jaren getrouwd te zijn. En zijn vrouw komt roet in het eten gooien. Ze wil haar man, haar huis en haar gezin terug. Wat nu? Ruimte maken voor de getrouwde mensen of blijven en vechten voor je liefde en jouw eigen gezin? Heb je als zwangere vriendin wel recht op zo een man? Hij is toch getrouwd? Hierbij wordt jullie advies gevraagd omtrent een dilemma.

[quads id=1]

Soraya uit Paramaribo

Hallo FamilieNieuws. Ik ben Soraya. Ik ben 29 jaar en ik woon in Paramaribo. Jullie praten altijd over buitenvrouw en binnenvrouw dingens. Ik heb altijd genoten van jullie verhalen en bedacht me altijd: pfff wat ben ik blij dat ik dit soort problemen niet heb. Ik was altijd vrijgezel. Maar ik ben nu ongeveer anderhalf jaar met Desi. Ik ben in blijde verwachting

[quads id=1]

Nee ik ben helemaal niet blij, Ik ben erachter gekomen dat Desi een ander heeft. Nee laat me die dingen goed uitleggen. Desi is getrouwd met Mina. Al 17 jaar. Zijn eerste liefde. dus in feite ben ik buitenvrouw. Ik vind het heel erg en ik schaam me diep. Ik ken de verhalen over Mina. Maar ze was in mijn ogen zijn ex die in Amerika woont. Ze hebben een zoon samen. Die hij nooit mocht zien.

Lees ook: Anoniem – Ik heb der genomen toen ze zwanger was van een tweeling maar nu komt die ex tussen ons in ~ Paramaribo

[quads id=1]

Zoon uit Amerika

Een tijdje geleden vertelde hij me dat zijn zoon contact met hem had. Ik was blij want hij zat er wel mee. Hij wilde hem graag zien. Zijn zoon is toen op een gegeven moment bij ons thuis gekomen. Hij was op vakantie in Paramaribo. Desi vroeg me om niet thuis te zijn. Alleen omdat hij zijn zoon niet weer kwijt wilde raken of boos wilde maken. Ik ben ermee akkoord gegaan. Vond het helemaal niet erg zelfs. Ik was blij voor Desi. Vooral hoe we samen een kind krijgen. Een grote broer voor de baby. En ik ben helemaal geen moeilijk persoon. We waren juist lekker aan het genieten van de zwangerschap en ons leven samen.

Ze appt me elke dag

Ik wist toen ook niet dat die moeder van die jongen ook langs zou komen. En wat ik helemaal niet wist is dat ze weer in Paramaribo kwamen wonen. Dat heeft ze me allemaal zelf de volgende dag verteld. Vraag me niet hoe ze aan mijn nummer komt. Dat weet ik tot nu toe nog steeds niet.

[quads id=1]

Ze was dus mee met die jongen. Bij ons thuis. Eigenlijk dus bij hun thuis. Want achteraf blijkt alles wat we samen hadden gewoon van Desi en zijn vrouw te zijn. Ze zijn nog getrouwd en ze komt terug naar haar man. Dat waren haar woorden.

Haar gezinnetje

anoniem Paramaribo

Dus mevrouw heeft jaren lekker genoten in Amerika en komt nu terug naar der woning en man. Haar gezinnetje. Ik heb daar geen woorden voor. Maar goed ik schrijf deze brief niet om haar zwart te maken. Ze heeft alle rechten. Ik heb het besproken met een rechtspersoon. Ik heb niets daar. En eigenlijk wil ik niets daar. Daarom heb ik meteen mijn spullen gepakt. Of heb ik wel rechten? Nee toch?

Verder met mijn leven

Ik ben nu voorlopig bij mijn moeder. Desi smeekt me elke dag om terug te komen en die vrouw appt tegelijkertijd elke dag om hem los te laten. Als ik niet zwanger was, had ik jullie nooit geschreven dan was mijn besluit al lang genomen. Ik zou deze sh*t nooit pikken. Ik zou gewoon verder gaan met mijn leven. Maar nu word ik moeder. Een kind van Desi. Een getrouwde man. Zijn buitenechtelijk kind. wat nu?

[quads id=1]

Weghalen is geen optie, daar wil ik het niet over hebben. Ik kan mijn kind gewoon alleen opvoeden. Maar wil ik dat wel? Ik kijk al maanden ernaar uit om een gezin te hebben met Desi. Ik ben misschien te snel zwanger geworden. Ik heb mijn kans genomen. Ik was blij. Desi ook.

Lees ook: Anoniem ~ Ik ben verliefd op Steven maar zijn ex is zwanger van hem ~ Suriname

Hij weet het ook niet

Desi is nu een beetje de weg kwijt. Hij zegt dat hij van me houdt maar ik merk ook dat hij niet weet wat hij moet doen. Hij had zelf ook niet verwacht dat die vrouw terug zou komen. Ik ben net koffie met hem gaan drinken. Hij houdt denk ik nog steeds van haar, maar hij houdt ook zielsveel van mij. Hij houdt meer van mij. Misschien is het geen liefde dat hij voor haar voelt. Maar gewoon gewenning. Hij is blij dat hij zijn zoon weer kan zien en dat ze nu hier komen. Hij is blij dat het een leuke goede jongen is. Hij is blij dat ze hem vergeven hebben want ik denk dat het zijn schuld is dat ze weg zijn gegaan. Hij wil niet meer dat die jongen weggaat. Dus eerlijk gezegd snap ik Desi ook wel.

[quads id=1]

Ik ben zijn buitenvrouw

Mijn vrienden zeggen dat ik schijt aan hun moet hebben en dat ik moet vechten voor mijn eigen gezin, voor mijn man. Ik ben alleen bang dat ik dan altijd buitenvrouw zal blijven en mijn leven lang last ga hebben van zijn getrouwde vrouw. Want ik zie die twee ook niet scheiden. Dat begreep ik uit zijn woorden. wat betekent dat dan voor mij.

Ik snap echt niet dat mijn leven er vandaag zo uit ziet. Ik schaam me diep. Ik ben buitenvrouw. Iets wat ik altijd haatte.

Dit is een deel van mijn leven die ik graag met jullie wilde delen. Ik ben heel erg benieuwd naar jullie reacties op mijn leven. Ik ben geen jonge domme meid. Ik kan het wel alleen. En ik zie dat Desi ook van twijfelt. Maar hij twijfelt vooral om zijn zoon. Hij wil hem niet teleurstellen.

[quads id=1]

Een kans

En ik denk stiekem dat zijn ex hem bedreigd. Maar dat weet ik niet zeker. Het lijkt soms alsof hij bang is. Vooral om zijn zoon. daarom denk ik soms dat het beter is om me terug te trekken. Ik zit prima hier bij mijn ouders voorlopig. En uiteindelijk kan ik wel voor mezelf zorgen. Ik ben altijd alleen geweest. Maar nu hou ik van iemand. Bij hem weggaan voelt ook een beetje alsof ik hem in de steek laat. Moet ik hem niet blijven steunen? Terug gaan naar het huis en het samen oplossen? Ik geef haar nu wel de ruimte om weer in haar huis te gaan. Dat zegt Desi me ook. Maar dat betekent dat hij haar die kans gaat geven toch? Ik weet het niet. Ik haat dit gevoel van onzekerheid. Wat denken jullie?

Gerelateerde verhalen:

[quads id=1]

Anoniem: Ik heb mijn ex weer teruggenomen tijdens mijn vakantie in Suriname.

Sinds mijn ex een nieuw schatje heeft mag ik mijn zoontje niet meer zien – anoniem Paramaribo

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Let op: Soms worden de verhalen door ons herschreven om het lezen voor onze bezoekers makkelijker te maken. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig