24-jarige vader met teelbalkanker zoekt hulp via 1 voor 12 Suriname (video)

Suriname kanker
1 voor 12 is in gesprek met deze 24-jarige papa. Wat hij het liefst wil is zijn 3 maanden oude baby zien opgroeien.

Maar Shafiel heeft kanker. Door de ziekte is hij al 1 van zijn zaadballen kwijt en onlangs is ontdekt dat het is uitgezaaid. In het uitgebreide bericht meer informatie en luister naar zijn emotionele verhaal. Hij vertelt over zijn ziekte en hoe hij erachter kwam dat hij ziek was. Samen staan we sterk. Laten we Shafiel helpen. We kunnen samen zijn leven redden want samen staan we sterk!

1 voor 12 Suriname

Lees ook: Video – Eva van der Jagt heeft kanker. En ze gaat overlijden ~ Nederland

Stg. 1 Voor 12 zoekt hulp voor kankerpatiënt. De Stichting 1 Voor 12 roept de hulp in van de totale gemeenschap van Suriname om het leven van Shafiel Sabojo te redden. Sabajo lijdt aan testiscarcinoom (zaadbalkanker) en kan de hoog opgelopen kosten voor chemotherapie niet zelf betalen.

Buikpijnen

Suriname kanker

Sabajo vertelt dat in 2018 na langdurige buikpijn te hebben, bij hem ontdekt werd dat hij testiscarcinoom. In hetzelfde jaar werd hij geopereerd, waarbij één van zijn zaadballen werd verwijderd. Bij een onderzoek in 2019, werd er ontdekt dat de ziekte zich uitzaait aan zijn buikkant. Sabajo zou al eerder met de chemotherapie begonnen moeten zijn.

Angst

“Ik twijfelde om chemo te nemen, uit angst wat anderen in de familie is overkomen. Maar nu dat de specialist mij verteld heeft dat niet alle kankersoorten hetzelfde zijn en niet alle chemo één zijn, ben ik bereid de strijd aan te gaan”, zegt Sabajo.

Kosten

Lees ook: Video – 22-jarige jongeman met bijnierkanker zoekt hulp!

De 24-jarige Sabajo zegt tegenover 1 Voor 12 dat hij drie kuren nodig heeft. Hij laat ook weten dat zijn verzekering is ingekomen met bijna één derde van het bedrag voor de chemotherapie. De totale kosten voor de chemotherapie bedraagt SRD 18.026,22. Ook zegt hij dat het ministerie van Sociale Zaken zal inkomen met een bedrag van SRD 6000. Het resterend SRD 6041, 06 kan hij niet zelf ophoesten.

Vader van een baby

Lees ook: 9-jarige met bloedkanker in AZ Paramaribo moet met spoed naar Colombia

Sabajo die vader is van een baby van 3 maanden en zijn baby wil zien opgroeien, doet een dringend beroep op de gemeenschap voor financiële steun. Zodat hij nog kan genezen van deze ziekte en verder kan met zijn leven.

De directeur van stichting 1 Voor 12, Louis Vismale, zegt dat de stichting als hulpverlenende instelling met SRD 1000 zal inkomen. Ook hij doet een beroep op de gemeenschap om het leven van deze jonge man te kunnen redden. Hij laat weten dat zodra het geld rond is, de betaling voor de chemotherapie gedaan zal worden.

Bekijk hieronder de video:

Samen staan we sterk

Deel dit aangrijpende verhaal met een ieder! Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen? Maak contact en steun het werk van 1 voor 12:

Doneer online

Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie
SMS “HELP” naar 1912 voor SRD1 p/sms (Digicel)

Doneer Online via iDEAL, PayPal etc. Bezoek hun website
Voor overmakingen: SRD 315.214.0101

IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

Eerdere berichten:

44-jarige patiënt doet oproep aan de gemeenschap via 1 voor 12 Suriname

Video – Eva van der Jagt heeft kanker. En ze gaat overlijden ~ Nederland

9-jarige met bloedkanker in AZ Paramaribo moet met spoed naar Colombia

Video – 22-jarige jongeman met bijnierkanker zoekt hulp!

Bron: 1 voor 12
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis voor u