Opgelet – politie Suriname gaat streng optreden tegen truckchauffeurs die houtblokken vervoeren

politie Suriname

Hierbij een extra waarschuwing van de politie. Het is gebleken dat truckchauffeurs in de avonduren houtblokken vervoeren. Maar het is ten strengste verboden om bosproducten binnen bepaalde tijden op de openbare weg te vervoeren.

[quads id=1]

Meer informatie in het officiële politiebericht. De politie gaat strenger optreden. Houden jullie hier rekening mee en geef het door aan belanghebbenden!

[quads id=1]

Politie Suriname schreef het volgende: Ernstige waarschuwing aan truckchauffeur die in de avonduren houtblokken vervoeren over de weg naar Atjonie. De politie van het bureau Brownsweg brengt het volgende onder de aandacht van truckchauffeurs die houtblokken vervoeren:

[quads id=1]

Het is gebleken dat truckchauffeurs in de avonduren houtblokken vervoeren over de weg naar Atjonie. Volgens artikel 4 van de ministeriële beschikking is het ten strengste verboden om bosproducten van zeven uur in de avond tot en met half zeven in de morgen op de openbare weg te vervoeren. Naar aanleiding van deze regelgeving zal de politie van het bureau Brownsweg streng optreden tegen deze wetsovertreders.

[quads id=1]

Tijdens de controle zal worden gelet op alle bij de wet vastgestelde vereisten dan wel documenten die nodig zijn voor het uitoefenen van dit beroep. Indien nodig zal conform de wettelijke regelgeving de houtblokken in beslag worden genomen en conform de Wet Economische Delicten gehandeld worden door de politie.

Bron;

Ernstige waarschuwing aan truckchauffeur die in de avonduren houtblokken vervoeren over de weg naar Atjonie

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland