Melvin uit Paramaribo bedreigt mattie met de dood – met een illegaal wapen – politie Suriname

politie Suriname
Van je vrienden moet je het hebben. Melvin was samen met een mattie in een pand in Paramaribo. Ze kregen ruzie.

[quads id=1]

Opeens haalde Melvin een vuistvuurwapen tevoorschijn waarmee hij zijn vriend met de dood bedreigde. Die vriend deed aangifte bij de politie. Het wapen bleek ook nog eens illegaal te zijn. De politie heeft Melvin opgesloten. Is het tegenwoordig normaal om met een wapen te lopen?

[quads id=1]

Ruzie te Flora Paramaribo

Politie Suriname schreef het volgende hierover: Melvin aangehouden voor bedreiging en overtreding vuurwapenwet. De 36-jarige Melvin N. is op vrijdag 25 oktober door het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) aangehouden.

Vuistvuurwapen

Melvin wordt ervan verdacht op zondag 20 oktober, in het ressort Flora, een vriend van hem bedreigd te hebben met een vuistvuurwapen. De twee vrienden bevonden zich voor een pand in de Ramboetanstraat. Op een bepaald moment kreeg Melvin een woordenwisseling met zijn vriend. Opeens haalde Melvin een vuistvuurwapen tevoorschijn waarmee hij zijn vriend met de dood bedreigde.

[quads id=1]

Naderhand deed die vriend aangifte van bedreiging tegen Melvin op het politiebureau Flora. Leden van het RBTP hielden de verdachte Melvin op 25 oktober aan met in zijn bezit een vuistvuurwapen met 13 scherpe patronen. Het wapen met munitie bleek Melvin illegaal in zijn bezit te hebben.

[quads id=1]

Compleet wapen

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Melvin ter zake bedreiging en overtreding van de Vuurwapen Wet in verzekering gesteld. Het wapen en munitie zijn in beslag genomen. De politie zal ook onderzoeken hoe Melvin aan dat vuistvuurwapen compleet met munitie gekomen is.

Bron:

Melvin aangehouden voor bedreiging en overtreding vuurwapenwet

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland