De kerstpotten actie van het Leger des Heils Suriname is begonnen in Paramaribo (foto’s en video)

Leger Des Heils Paramaribo
De kerstpotten actie van het Leger Des Heils Suriname is begonnen. Zullen ze dit jaar SRD 350.000 ophalen? Men mag uiteraard ook andere dingen doneren. Het mag ook een zak rijst, een blikje bruine bonen of andere spullen zijn. Kortom alles waarmee we de behoeftigen kunnen helpen.

[quads id=1]

Meer info in het bericht. Geef het door aan belanghebbenden zodat we met zijn allen kunnen bijdragen. Republic Bank en Dhr Ruben Olivieira zijn ons al voor geweest. Kijk ook naar de video

[quads id=1]

Leger Des Heils Suriname

Zaterdag vond de kick-off van de kerstpottenactie van Het Leger Des Heils Suriname in het KKF te Paramaribo plaats. Als big sponsor van dit gebeuren trad The Republic Bank op. Ze hebben SRD 10.000 gedoneerd om ‘t goede voorbeeld aan te geven. Thank you very much. Dhr Ruben Oliveira heeft 2000 srd gedoneerd.

In Paramaribo

[quads id=1]

De potten zullen de komende weken prominent te zien zijn bij de DSB bank, Hankrinbank, Hermitage mall, Time s mall. Kirpalani en Maretraite Mall. Geef wat u kunt missen om anderen die minder hebben toch tijdelijk een fijne tijd te geven. Show your love people. Brasas.

Wij zullen ook te zien zijn op de jaarbeurst 2019.

Loop u de rode kerst potten niet voorbij maar graag vragen wij om een vrijwillige bijdrage erin te doen.

Leger des Heils Suriname

StarNieuws Suriname schreef het volgende: Leger des Heils wil dit jaar SRD 350.000 ophalen. De Kerstpotten actie van het Leger des Heils is zaterdag gestart op het terrein van de Kamer van Koophandel & Fabrieken (KKF). Republic Bank heeft als eerste gedoneerd; SRD 10.000. “We mikken op SRD 350.000,” deelt majoor Vilece Thomas aan Starnieuws mee.

[quads id=1]

Bruine bonen

“Men hoeft niet alleen geld te doneren, het mag ook een zak rijst, een blikje bruine bonen of andere spullen zijn, kortom alles waarmee we de behoeftigen kunnen helpen. Wij gaan vanaf nu ook meer doen dan de mensen een vis geven, we gaan ze ook leren hengelen.”

Video:

Lees hier meer erover in het volgende bericht:

http://www.starnieuws.com/index.php/welcome/index/nieuwsitem/55370

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland