Broer uit Nederland sloopt woning in Suriname om huurders te verwijderen (video)

Suriname Nederland

Als de mensen niet uit je huis gaan. Dan laat je een bulldozer het maar afbreken!! Dat moet deze broer uit Nederland gedacht hebben.

[quads id=1]

Terwijl hun spullen nog in het huis zijn is hij begonnen met slopen. Gezinnen met baby’s en andere kleine kinderen moeten met spoed ergens anders wonen. Kan hij dit zomaar doen? Of is dat niet zijn probleem? Kijk naar de nieuwe video van het trieste gebeuren. Mevrouw Radika en haar schoondochter vertellen wat er is gebeurd.

Bekijk hier onder de nieuwe video:

[quads id=1]

Jeetje, wat een problemen weer. Kan iemand uit Nederland jou ineens uit je huis zetten?

Mevrouw Radika is radeloos. Ze woont al jaren in een woning van een meneer in Suriname. Samen met 3 andere gezinnen

[quads id=1]

Een broer van deze meneer is plotseling uit Nederland gekomen en wil ze per direct uit de woning hebben. Ze hebben zelfs al stroom en water  afgesloten! De gezinnen zijn radeloos. Ze zoeken hulp via de media. Bekijk de link om de video met hun verhaal te bekijken. Kan dit zomaar? Kan die broer hen dit aandoen? Wat zijn hun rechten? Of hebben ze helemaal geen rechten? Het huis is niet van hun. Maar ze betalen toch huur? Graag willen ze advies hierover. Geef het door aan anderen zodat het de juiste mensen kan bereiken.

[quads id=1]

Broer uit Nederland

Bekijk hier de video van Trishul Broadcasting network en luister naar het  verhaal van de radeloze mevrouw Radika en haar schoondochter

Broer Nederland Suriname

Deel dit aangrijpende verhaal met een ieder!  Zodat het de juiste instanties kan bereiken.

[quads id=1]

Eerdere berichten:

Zieke mevrouw uit Paramaribo zoekt dringend hulp voor haar gezin (video)

Bejaarde vrouw uit Paramaribo leeft voortdurend in angst (video)

Bron: Thrishul
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis voor u