Politieman in Paramaribo doodgeschoten door collega (video)

overleden politie

Een vreselijke update omtrent de dodelijke schietpartij in Paramaribo: Een politieman werd aangevallen door een gewapende verdachte.

[quads id=1]

De politieman schoot op zijn belager, maar raakte per ongeluk ook zijn collega Misiedjan. Zowel de aanvaller als Misiedjan werden dodelijk geraakt. Meer hierover in het bericht. Kijk ook naar de video

[quads id=1]

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: Politieman doodgeschoten door collega. Politieagent 2de klasse, Romario Misiedjan, is zaterdagochtend per ongeluk doodgeschoten door een collega.

Het incident heeft zich te Ephraimzegen voorgedaan, waar zij een inbreker wilden arresteren. Ook de verdachte is door politievuur om het leven gekomen.

[quads id=1]

Uit voorlopige informatie blijkt dat omstreeks drie uur in de ochtend het Command Center bureau Latour meldde over een inbraak aan de Bakkieweg 23. Misiedjan en zijn collega, een adspirant van politie, reden vervolgens uit om een onderzoek in te stellen. Ter plekke aangekomen werd de andere politieman aangevallen door een verdachte die gewapend was met een mes en één of meerdere messteken toegebracht.

[quads id=1]

politie Suriname

De politieman schoot tijdens op zijn belager, maar raakte ook zijn collega Misiedjan die in de vuurlinie stond. Naar verluidt raakte Misiedjan gewond door een ricochet, een afgeketste kogel. Zowel de aanvaller als Misiedjan werden dodelijk geraakt. Door het Korps Politie Suriname is nog geen informatie vrijgegeven over voornoemd incident

Politie Paramaribo

Bekijk hier de video van Anthony Jank:

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/11/02/politieman-doodgeschoten-door-collega/