Moordverdachten uit Guyana vluchtten naar Suriname (video)

0

2 vastgebonden lichamen zijn aangespoeld in Guyana. 2 van de 4 verdwenen vissers. De twee mannen die verdacht zijn van hun moord waren gevlucht naar Suriname.

‘Brian’ en ‘Andy’ zijn gelukkig gearresteerd in Paramaribo. Lees onderstaand bericht voor meer informatie. Bekijk ook de video ervan. Wat is dat nou? Waarom komen deze moordverdachten naar Suriname?

Newsroom Guyana schreef het volgende: De Guyanese politie was opzoek naar deze twee mannen. De politie heeft ze aangehouden in Paramaribo. Naar verwachting worden ze ergens volgende week uitgeleverd. En veroordeeld in hun eigen land.

De mannen worden verdacht van moord op de 4 onderstaande vissers. Deze 4 mannen vertrokken op 5 oktober met hun boot, maar 6 dagen later werd de boot gevonden. Zij zaten er niet in. Er zijn wel sporen van bloed aangetroffen. 2 van de 4 lichamen zijn inmiddels aangespoeld. Hun armen en benen waren aan elkaar vastgebonden. Moord dus.

Bekijk hier een video erover:

Op de boot zaten Vishnu Seeram, 20; Marvin Tamessar, 20; Lamar Petrie, 20, and Kawal Kissoon.

Lees meer in het oorspronkelijke bericht:

BREAKING: Men wanted for murder of four fishermen captured in Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Comments are closed.