Moordverdachten uit Guyana vluchtten naar Suriname (video)

Guyana Suriname

2 vastgebonden lichamen zijn aangespoeld in Guyana. 2 van de 4 verdwenen vissers. De twee mannen die verdacht zijn van hun moord waren gevlucht naar Suriname.

[quads id=1]

‘Brian’ en ‘Andy’ zijn gelukkig gearresteerd in Paramaribo. Lees onderstaand bericht voor meer informatie. Bekijk ook de video ervan. Wat is dat nou? Waarom komen deze moordverdachten naar Suriname?

[quads id=1]

Newsroom Guyana schreef het volgende: De Guyanese politie was opzoek naar deze twee mannen. De politie heeft ze aangehouden in Paramaribo. Naar verwachting worden ze ergens volgende week uitgeleverd. En veroordeeld in hun eigen land.

[quads id=1]

De mannen worden verdacht van moord op de 4 onderstaande vissers. Deze 4 mannen vertrokken op 5 oktober met hun boot, maar 6 dagen later werd de boot gevonden. Zij zaten er niet in. Er zijn wel sporen van bloed aangetroffen. 2 van de 4 lichamen zijn inmiddels aangespoeld. Hun armen en benen waren aan elkaar vastgebonden. Moord dus.

Bekijk hier een video erover:

Op de boot zaten Vishnu Seeram, 20; Marvin Tamessar, 20; Lamar Petrie, 20, and Kawal Kissoon.

Lees meer in het oorspronkelijke bericht:

[quads id=1]

Men wanted for murder of four fishermen captured in Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland