Meerdere doden tijdens roofovervallen in Suriname

overleden Suriname
Mario V. Een vader, een mattie een held. Hij is 1 van doden die gevallen zijn tijdens meerdere roofovervallen in Suriname.

[quads id=1]

Een bron verklaart dat de rover 2 mensen hebben ontvoerd, waaronder een kind van 7 jaar. Wat een ellende deze dagen in Suriname. Meer informatie in het bericht. Wij van FamilieNieuws wensen alle nabestaanden heel veel sterkte. Er moet iets gebeuren. Onze mensen kunnen toch niet zomaar doodgeschoten worden?

[quads id=1]

Roofovervallen Suriname

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: ZEKER DRIE DODEN BIJ OVERVALLEN IN LAWA-GEBIED. Tijdens roofovervallen op goudzoekerskampen in het Lawa-gebied zijn vrijdagmiddag zeker drie doden gevallen. Verschillende bronnen spreken zelfs van minstens vijf slachtoffers. De redactie verneemt dat een van een doden een militair van het Nationaal Leger is. De andere overleden mannen zouden Braziliaanse goudzoekers zijn.

[quads id=1]

Ook zijn er zwaargewonden te betreuren. Het drama voltrok zich nabij het dorp Akontu. De rovers, vermoedelijk acht Braziliaanse mannen, hebben ernstige vernielingen aangericht en zouden enige tijd vrouwen en kinderen hebben gegijzeld. Onder andere graafmachines werden in brand gestoken. Volgens de bewoners van het gebied zijn overvallen de laatste maanden schering en inslag.

[quads id=1]

Er is wel een militaire post, maar de manschappen daar zijn niet opgewassen tegen de zwaarbewapende rovers. Eenheden van de politie en het leger zijn inmiddels onderweg naar het gebied. Vermoed wordt dat de verdachten die verantwoordelijk zijn voor de moordpartij zich nog in de omgeving bevinden.

overleden Suriname overleden Suriname

Bron: zie foto’s

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/11/02/zeker-drie-doden-bij-overvallen-in-lawa-gebied/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland