Man uit Paramaribo raakt gewond tijdens een avondje uit met zijn vrouw

jaloers Paramaribo
Mag je als vrouw een andere man een biertje aanbieden terwijl je met je getrouwde man op straat bent? Moet kunnen toch? Of absoluut niet?

[quads id=1]

Deze man was lekker met zijn vrouwtje opstap. Zijn vrouw wilde een andere man een biertje geven. De twee mannen kregen ruzie. De andere man heeft hem toen met iets gestoken. Is de getrouwde man terecht boos geworden of was dat een domme jaloerse actie van hem? Misschien moet hij betere afspraken maken met zijn vrouw? Wat denken jullie?

[quads id=1]

Man en vrouw uit Paramaribo

Lees ook: Jaloerse man opgepakt wegens poging tot moord – politie Suriname

Suriname Times schreef het volgende hierover: Man verwond in arm te Paramaribo. Een man is dinsdagavond in Paramaribo in zijn arm verwond. De politie heeft hem verwezen voor medische behandeling.

Een biertje

Het slachtoffer was samen met zijn echtgenote in de omgeving van de Heiligenweg te Paramaribo. Hij stond een biertje te drinken toen een andere man erbij kwam. De vrouw van het slachtoffer bood die man een cup bier aan, maar dit kwam niet goed over bij het slachtoffer.

[quads id=1]

Lees ook: Wat een bloedbad! Jaloerse man vermoordt 19-jarige ex, haar nieuwe vriend en familie – buitenland (video’s)

Snijwonden

Hij raakte in een woordenwisseling met de man welk uitmondde in een vechtpartij. De man haalde een scherp voorwerp te voorschijn waarmee hij het slachtoffer in de linkerarm verwondde. Het slachtoffer liep snijwonden op. Beide mannen gingen afzonderlijk naar het politiebureau te Paramaribo om over het gebeuren aan te geven.

[quads id=1]

De politie is bezig met het onderzoek van deze zaak

Gerelateerde verhalen:

Anoniem – Mijn man is zo jaloers en gaat misschien zelf vreemd

Anoniem ~ Ik behandel mijn vriendin niet goed. Ik ben te jaloers ~ Suriname

Bron:

Man verwond in arm

Geschreven door TATJANA MUSKIET
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland