Liftgever beroofd van nieuwe auto te Uitvlucht Paramaribo

Uitvlucht Paramaribo
Hij maakt een rondje door Paramaribo met zijn nieuwe auto. Tijdens zijn rondje gaf hij een lift aan een vreemdeling. Het bleek een gewapende crimineel te zijn.

[quads id=1]

De lieve man werd beroofd van zijn nieuwe auto en telefoon. Hij had de auto pas cadeau gekregen. De auto is nog steeds spoorloos. Laat het bericht gelijk een waarschuwing zijn. Durf jij mensen nog een lift te geven op straat?

[quads id=1]

Auto Paramaribo

Dagblad Suriname schreef het volgende: Liftgever beroofd van voertuig te Paramaribo. De politie van Uitvlugt kreeg woensdag een melding van een beroving gepleegd op de kruising van de Gerold- en de Robbylaan.

Cadeau gehad

[quads id=1]

Volgens de aangever kreeg hij afgelopen weekend een voertuig als cadeau. Hij reed woensdagmorgen in zijn nieuw vervoersmiddel over straat. Op een bepaald moment stopte hij voor iemand die op straat liep en hij bood hem een lift aan. De man nam plaats in het voertuig en samen reden zij weg.

Hij werd bedreigd

Op de vermelde kruising haalde de man plotseling een vuistvuurwapen tevoorschijn en hij bedreigde daarmee de bestuurder. Onder bedreiging werd het slachtoffer uit Paramaribo beroofd van zijn voertuig en van zijn mobiele telefoon. Het slachtoffer moest uitstappen. De dader is toen met zijn cadeau ervandoor gereden.

[quads id=1]

Politie Paramaribo

De politie van Uitvlugt zegt dat het buitgemaakte wagen nog niet terecht is. Het onderzoek duurt voort. Aan de opsporing van de verdachte wordt er gewerkt.

Bron: DBS

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland