Veroordeelde man uit Nederland vertoeft bij vrienden in Suriname – politie Suriname

pedo Suriname

Wat dacht deze crimineel uit Nederland wel niet? Dat hij gewoon naar Suriname kan vluchten?

[quads id=1]

De Nederlander is in zijn land veroordeeld voor ontucht met een minderjarige. Suriname heeft justitie Nederland geholpen met de opsporing. De man vertoefde hier bij vrienden. Zou jij zo een vriend in huis nemen? Meer informatie in het officiële politiebericht

[quads id=1]

Politie Suriname schreef het volgende hierover: Arrestatie Team houdt voortvluchtige crimineel aan. Het Arrestatie Team (A.T.) heeft in de avond van maandag 28 oktober, omstreeks negen uur, de voortvluchtige veroordeelde Nederlander Gerardus, S. aangehouden.

[quads id=1]

Tegen de 80-jarige Gerardus loopt sedert 13 mei 2019 een Rechts Hulp Verzoek afkomstig van de daartoe bevoegde Nederlandse autoriteiten.
Gerardus is veroordeeld voor het plegen van ontucht met een minderjarige beneden de leeftijd van zestien jaar.

[quads id=1]

De afdeling Bijzondere Onderzoek Team (BOT) van de Surinaamse politie deed het verzoek aan het A.T. om de veroordeelde op te sporen en aan te houden.
Gerardus heeft binnen zeven maanden op verschillende adressen zijn intrek genomen hier te lande om zodoende uit handen van de politie te blijven. Na uitgewerkte informaties kon Gerardus worden aangehouden op een adres in Suriname waar hij ruim een maand verbleef bij vrienden.

[quads id=1]

Gerardus is door het A.T. overgedragen aan de afdeling B.O.T en het proces tot zijn uitzetting is ingezet.

Bron:

Politie

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland