Verjaardag – Kenny B. De geweldige artiest uit Suriname is vandaag 58 jaar geworden! (video’s)

Kenny B Suriname

Helpen jullie ons mee met de felicitaties voor Kenny B? 58 jaar geleden werd een geweldige man geboren in Suriname. Zijn naam is Kenneth Bron en toen wisten we niet dat hij zo een positieve bijdrage zou leveren aan ons land.

[quads id=1]

Ook in het buitenland houden ze van hem. Happy birthday Kenny, doe je ding en ga zo door. We zijn trots op je. En geniet van je verjaardagscadeau. Wil je weten wat hij heeft gekregen? Check de video’s

[quads id=1]

Hij heeft een heel leuk verjaardagscadeau gekregen:

Kenny is niet de enige die een dagje ouder wordt. Inmiddels zijn, zijn boys ook mannen geworden. Heel leuk om hen samen te zien:

[quads id=1]

Happy Birthday

Kenneth Bron

Houden jullie ook zo van dit nummer?


Helpen jullie ons mee met de felicitaties? Die kun je plaatsen onder dit bericht of op onze Facebook pagina.
[quads id=1]
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.