Ronnie Brunswijk niet eens met de regering – maar biedt wel zijn verontschuldiging aan voor zijn gedrag – politiek Suriname (video’s)

Brunswijk Suriname

Ronnie Brunswijk, de voorzitter van de ABOP heeft zich laten gaan in de Nationale Assemblee gisteravond in Suriname.

[quads id=1]

De video ging viraal. Binnen Suriname maar ook buiten Suriname. Brunswijk zegt dat hij het niet eens is met ‘de rommel die de regering uithaalt’. Maar biedt wel zijn verontschuldiging aan voor zijn gedrag van gisteravond. Bekijk de video’s daarvan. Snappen jullie hem wel? Of kan dit echt niet?

[quads id=1]

politiek Suriname

Bekijk hier de video met zijn excuses van Culturu.com: Brunswijk heeft flink laten gaan. Dit gebeurde gisteravond in De Nationale Assamblee bij de behandeling ontwerpwet omytrent financiering staatsbegroting en wijziging van de wet op de staatsschuld. Het lid Abdoel die aan het woord was had onder andere aangehaald dat de ABOP ook na de verkiezingen van 2020 in de oppositiebanken zal zitten en dat de ABOP geen visie heeft. Dat schoot de ABOP voorzitter in het verkeerde keelgat maar hij heeft spijt van zijn uitspraken:

[quads id=1]

Waarover gaat dit? Er ontstond gisteravond tijdens een schorsing van de vergadering in De Nationale Assemblee (DNA) een gespannen sfeer. ABOP-assembleelid Ronnie Brunswijk maakte zich enorm boos en was zichtbaar geïrriteerd over uitlatingen van NDP-fractieleider Amzad Abdoel. Bekijk hier de eerdere video van Suriname Herald daarover:

[quads id=1]

Deze plaatste Ronnie zelf op zijn Facebook Pagina:
Ik ben het niet eens met de rommel die deze regering uithaalt. Als je nu niet uitkomt met je geld, tan wachti te wegenbelasting nakki. Mi no sdong luku fa de mang e vernietig a kondre. Staatsschuld: 20.3 miljard

20 miljard / 500.000 burgers= 40.000 SRD schuld voor elke burger. Wie komt op voor het volk?

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland