Parlementariër Carl Breeveld uit Suriname krijgt hartaanval tijdens een bezoek aan Singapore

Breeveld Suriname

Helpen jullie ons mee met de beterschap wensen voor Carl Breeveld? De Parlementariër uit Suriname ligt namelijk in het ziekenhuis in Singapore

[quads id=1]

Hij was daar voor een conferentie toen hij werd getroffen door (gelukkig) een lichte hartaanval. Meer informatie in het bericht. Beterschap!! Het komt goed!!

[quads id=1]

Breeveld uit Suriname

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: CARL BREEVELD GETROFFEN DOOR LICHTE HARTAANVAL. De Partij voor Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) maakt in een persbericht bekend dat recentelijk haar parlementarier Carl Breeveld getroffen is door een lichte hartaanval tijdens een bezoek aan Singapore. Hij heeft naar aanleiding hiervan een kleine medische ingreep moeten ondergaan in een plaatselijke ziekenhuis, waar hij momenteel in redelijke conditie verkeert.

[quads id=1]

Dhr. Breeveld woonde een conferentie bij van internationale parlementariers, die van 30 oktober tot 31 oktober werd gehouden in Singapore en is georganiseerd door de International Panel of parlementarians for Freedom of Religion or Belief (IPPFoRB) en de Konrad Adenauer Stiftung (KAS).

[quads id=1]

Breeveld Suriname
Foto van zijn Facebook pagina

Dhr. Breeveld wordt naar alle waarschijnlijkheid zaterdag ontslagen uit het ziekenhuis en zal na een korte rehabilitatie terugkeren naar Suriname. De DOE – partij is opgeschrikt, maar tegelijkertijd enorm dankbaar dat het slechts een licht hartfalen betreft.

[quads id=1]

De partij bedankt de gemeenschap voor de vele berichten, telefoontjes, gebeden en beterschapswensen voor Carl Breeveld. De partij wenst tenslotte het gezin en de familie Breeveld sterkte en kracht toe in dit herstelproces van hun geliefde evenals een spoedig en algeheel herstel van hun waardig partijlid tevens parlementariër.

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/11/01/carl-breeveld-getroffen-door-lichte-hartaanval/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland