Iraisha maakt einde aan haar leven in de gymzaal van school te Paramaribo

overleden Paramaribo

Een hele schok vanmorgen te Paramaribo. kinderen overstuur, ouders overstuur. een meisje had zichzelf verhangen op school.

[quads id=1]

In het bericht meer over het incident en de volledige identiteitsgegevens van het slachtoffer. Een familie in hele diepe rouw. Een familie vol vragen. Wat als? Wat als? Dat zal de vraag zijn de komende dagen, weken, jaren. Maar gaan ze ooit antwoord krijgen? Wij van FamilieNieuws wensen hen heel veel sterkte toe.

Lees ook: Overleden – Mijn 17-jarige kleindochter Linda Velasquez ~ Paramaribo

De Ware Tijd schreef het volgende hierover: Leerling Hendrikschool verhangt zich op school

[quads id=1]

De veertienjarige Iraisha Comvalius, leerling van de Hendrikschool te Paramaribo, heeft zichzelf vrijdagochtend vóór schooltijd opgehangen in de gymzaal. De zelfdoding werd ontdekt door een leerling die alarm sloeg.

[quads id=1]

Lees ook: 16-jarig meisje verhangt zichzelf in de gymzaal op school in Paramaribo

School Paramaribo

De redactie vermeent dat de leerlinge vrijdagochtend op school werd afgezet en regelrecht naar de gymzaal is gelopen. Een leerling in de directe omgeving hoorde iets op de vloer vallen vallen en nam poolshoogte. De leerling trof het slachtoffer hangend aan de basketbalbucket aan en een tafel naast de bucket.

[quads id=1]

Vrij gegeven

Lees ook: Overleden – Onze 16-jarige leerling Chamil Dalfour ~ Paramaribo

Een arts stelde de dood vast waarna het lijk door het Openbaar Ministerie vrij werd gegeven voor de begrafenis. Het is vooralsnog onduidelijk wat het motief is geweest. De leerlingen waren diep geschokt door het voorval waardoor de schoolleiding genoodzaakt was de school vroegtijdig te sluiten. De politie van Centrum onderzoekt de zaak.

Later meer

[quads id=1]

overleden Paramaribo
Foto binnengekomen op Facebook

Gerelateerde berichten:

Overleden – Onze 16-jarige leerling Chamil Dalfour ~ Paramaribo

Overleden – Mijn 17-jarige kleindochter Linda Velasquez ~ Paramaribo

16-jarig meisje verhangt zichzelf in de gymzaal op school in Paramaribo

Bron:

http://www.dwtonline.com/laatste-nieuws/2019/11/01/leerling-hendrikschool-verhangt-zich-op-school/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland