Gokker uit Paramaribo beroofd na winst uitbetaling in winkel – politie Suriname

gokken Paramaribo
Niet zo leuk dit! Heb je eindelijk een mooi bedrag gewonnen met gokken..wordt je beroofd. Laat dit bericht meteen een waarschuwing zijn voor de gokkers!

[quads id=1]

Een gokker uit Paramaribo had een mooi bedrag gewonnen in de winkel en werd direct beroofd na uitbetaling. De rover was ook in de winkel. Ook een gokker? Geen goeie gok, hij is opgesloten. Een deel van de ‘winst’ had hij al opgemaakt. Meer informatie in het officiële politiebericht

[quads id=1]

Gokker uit Paramaribo

Marciano ingesloten voor beroving van een gokker. De 29-jarige Marciano D. is op zondag 27 oktober door de politie van het bureau Santo Dorp aangehouden, kort nadat hij een gokker had beroofd.

[quads id=1]

Winkel

De gokker bevond zich in een winkel alwaar hij een gewonnen geldbedrag van de winkelier ontving. Marciano, die ook in de winkel was, greep het geldbedrag uit de hand van de winnaar en rende vervolgens weg.
De politie van Santo Dorp wist Marciano dezelfde dag aan te houden aan de Ephraimzegenweg.

[quads id=1]

Reeds uitgegeven

Marciano had een deel van het gestolen geld reeds uitgegeven. Het restant bedrag, dat op hem aangetroffen is, is na afstemming met het Openbaar Ministerie afgestaan aan de rechtmatige eigenaar. Marciano is in verzekering gesteld.

Bron:

https://www.politie.sr/marciano-ingesloten-voor-beroving-van-een-gokker/

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland