16-jarig meisje verhangt zichzelf in de gymzaal op school in Paramaribo

school Paramaribo

De geschokte leerlingen van de Hendrikschool hebben zich verzameld op het terrein van de Surinaamsche Bank te Paramaribo. Vreselijk voor ze om dit mee te maken. Een meisje van 16 jaar heeft zichzelf verhangen op school. Meer informatie in het bericht. Heel erg dit

[quads id=1]

Starnieuws Suriname schreef het volgende hierover: De Hendrikschool in Paramaribo heeft vandaag noodgedwongen haar deuren gesloten. Een 16-jarige leerling van de school heeft zich verhangen in de gymzaal op het complex. De geschokte leerlingen hadden zich vanaf de ontdekking van het drama, verzameld voor de Surinaamsche Bank. Ouders komen hun kinderen van de school afhalen.

[quads id=1]

Starnieuws verneemt dat het om een meisje gaat van het tweede leerjaar. Volgens een docent die Starnieuws sprak, heeft het drama zich voor schooltijd voltrokken. Leerlingen en docenten zijn in shock en zijn danig aangedaan door het geval.

[quads id=1]

Minister Lilian Ferrier van Onderwijs, Volksontwikkeling en Wetenschap is nu op de Hendrikschool. Het lijk van de leerling is al afgevoerd.

school Paramaribo
De minister was meteen ter plekke. Foto van Starnieuws

Meer informatie volgt nog

Bron:

http://www.starnieuws.com/index.php/welcome/index/nieuwsitem/55343

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland