Vrouw geeft geen voorrang – motorrijder overlijdt – politie Suriname

overleden Suriname
Hierbij het officiële politiebericht omtrent de dood van motorrijder Rudolf Sanawi uit Suriname. Het blijkt dat de vrouw achter het stuur afsloeg zonder hem voorrang te verlenen

[quads id=1]

Vorig jarig overleed motorrijder Kevin Khemai in Paramaribo. Ook omdat een bestuurster hem geen voorrang gaf. Laten we aub extra rekening houden met bromfietsers en motorrijders in het verkeer. Want niemand gaat de deur uit om iemand dood te rijden, toch? We wensen de families heel veel sterkte met dit verlies.

Politie Suriname

overleden Suriname

Politie Suriname schreef het volgende hierover: Motorfietser omgekomen bij aanrijding. De 49-jarige motorfietser Rudolf, Sanawi is in de late avond van dinsdag 29 oktober bij een aanrijding met een personenauto op de Catharina Sophiaweg overleden.

[quads id=1]

Zijn hoofd

De politie van het bureau Groningen deed na de melding van de aanrijding de plek aan. Bij aankomst werd de motorfietser Rudolf Sanawi met zware verwondingen aan zijn hoofd op de berm langs de weg aangetroffen. Hij vertoonde geen teken van leven. Een ingeschakelde arts stelde officieel zijn dood vast.

[quads id=1]

Lees ook: Motorrijder Kevin opgenomen in AZP na ernstig verkeersongeval te Paramaribo

Voor haar woning

Onderzoek wees uit dat de 23-jarige autobestuurster reed over de Catharina Sophiaweg komende vanuit de richting Calcutta en gaande in de richting van Paramaribo; terwijl de motorfietser vanuit tegenovergestelde richting kwam aangereden. Ter hoogte van pand nummer 27 sloeg de autobestuurster af naar de inrit van haar woning, zonder voorrang te verlenen aan het recht doorgaand verkeer. Het gevolg was dat er een aanrijding ontstond tussen de automobiliste en de motorfietsbestuurder Sanawi.

[quads id=1]

Op slag dood

Lees ook: Video – Renushka getraumatiseerd na dodelijke aanrijding motorrijder Kevin Khemai ~ Paramaribo

De heer Sanawi kwam te vallen en liep een zware hoofdverwonding. Zijn valhelm was namelijk van zijn hoofd geraakt. De heer Sanawi was vermoedelijk op slag dood. Het rijbewijs van de chauffeuse is hangende het onderzoek ingevorderd. Beide voertuigen zijn ter herkeuring in beslag genomen. Het ontzielde lichaam van de heer Sanawi is na afstemming met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

Eerdere berichten:

Video – Renushka getraumatiseerd na dodelijke aanrijding motorrijder Kevin Khemai ~ Paramaribo

Motorrijder overleden in Suriname

Bron:

Motorfietser omgekomen bij aanrijding

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland