Onze Warrior Queen 27-jarige Tania Christopher is overleden in Nederland (foto’s en video’s)

overleden Nederland
De dierbare Tania Christopher is er niet meer. Zij is in Nederland overleden op 27-jarige leeftijd. Vorig jaar kreeg ze de diagnose baarmoederhalskanker.

[quads id=1]

En heeft sindsdien keihard gevochten voor haar leven. Zij was heel open over haar ziekte en hield haar leven bij in een blog. Haar vrienden startte de Facebook pagina ‘Steun Tania‘ om haar laatste wens in vervulling te laten gaan. Dat is, mede dankzij jullie, gelukt. In het bericht meer informatie, foto’s en video’s. Wij van FamilieNieuws wensen al haar vrienden, familieleden en overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies.

Overleden in Nederland

Tania Christopher

In de leeftijd van 27 jaar

[quads id=1]

Je bent een echte Warrior Queen en dat heb je bewezen, door je zeer dappere strijd. En nu….nu heb je rust. Ondanks het feit dat het zwaar en pijnlijk is voor ons die je hier achter laat, weet ik 100% zeker dat je precies zo zit met deze brede smile. In gezelschap met alle dierbaren die jou reeds zijn voor gegaan.

You will be truly missed Tania.

We Love You ❤

~ Stefano ~

Lieve allen,

Waar we allemaal voor vreesden is nu werkelijkheid geworden. Onze Tania heeft op dinsdag 22 oktober, na een zeer moedige strijd, het tijdige met het eeuwige verwisseld. We zijn ontzettend blij dat we die paar maanden extra hebben mogen ervaren. Dat we dankzij de vrijgevigheid van velen de wensen van Tania nog hebben kunnen vervullen. Hiervoor nogmaals onze enorme dank ❤

Binnenkort zullen we beelden delen van Italië, de benefiet en Tania haar laatste weken.

We willen een ieder vragen om onze privacy in acht te nemen in deze moeilijke tijd. We houden jullie, zoals altijd, onder alle omstandigheden op de hoogte. Heel veel liefs,

Wilfred, Maritha, Garry, Stefanie, Chequita en Brian van Steun Tania

Bekijk de vele video’s en foto’s voor meer informatie omtrent de uitvaart. Die heeft reeds plaatsgevonden

[quads id=1]

Ooit deed ze mee met de x-factor.

[quads id=1]

Hierbij de beelden van Tania’s benefietconcert!

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland