Mijn allerliefste man en onze vader Rudolf Sanawi (Djo) uit Suriname is overleden

overleden Suriname
Een lieve man ineens uit het leven gerukt, een papa die nooit meer thuiskomt. Broer, zussen en nichten blijven diepbedroefd achter.

[quads id=1]

Hierbij maakt Annie Sanawi – Sontokarijo namens de rest van de familie bekend dat haar man Rudolf Sanawi, ook bekend als Djo, het tijdelijke met het eeuwige heeft verwisseld. In de leeftijd van 49 jaar. In leven was hij werkzaam bij Staatsolie Suriname. Meer informatie in het bericht. De uitvaart is MORGEN. Geef het door aan belanghebbenden.

Overleden,
Mijn allerliefste man

Rudolf Sanawi

In de leeftijd van 49 jaar
In leven was hij werkzaam bij Staatsolie Maatschappij Suriname N.V.

Bekijk onderstaande foto voor meer informatie omtrent de uitvaart. geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

overleden Suriname

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland