Is rapper Bolle uit Amsterdam door zijn eigen mattie vermoord om een meisje? (video’s)

rapper Amsterdam
19-jarige Gondilio Lowland, meer bekend als Rapper Bolle uit Amsterdam, werd doodgeschoten. Een mattie van hem, Ogilvan, zou hem hebben doodgeschoten.

[quads id=1]

Ze hadden ruzie. Het zou gaan om een meisje Anastacia. De moeder van J verklaarde vandaag dat Ogilvan huilend bij haar voor de deur stond. Ogilvan ontkent alles. Meer hierover in het bericht. Bekijk meerdere video’s ook van de emotionele herdenking van vorige week. Tevens een mooi interview met Gondilio. Heftig hoor. Van je matties moet je het hebben. Sterkte aan zijn supermama <3

[quads id=1]

Moord Amsterdam

Update Parool:

OM eist 14 jaar cel voor doodschieten rapper Bolle
Tegen de 21-jarige Ogilvan J, die wordt verdacht van de moord op Gondilio Lowland alias rapper Bolle, is donderdagmiddag voor de rechtbank van Amsterdam 14 jaar onvoorwaardelijke celstraf geëist.

De moeder van Gondilio maakte tijdens de zitting gebruik van het spreekrecht. “Je kind verliezen is heel erg, maar je kind verliezen door een moord is niet te bevatten,” zei ze onder meer. En: “De moordenaar van mijn zoon heeft bij mij thuis aan de keukentafel gezeten. Nu zit hij hier tegenover mij.”  Door Patrick Meershoek Parool

[quads id=1]

De Telegraaf schreef het volgende hierover: Moordenaar rapper Bolle bekende snikkend bij zijn moeder. De 20-jarige Ogilvan J. bekende snikkend aan zijn moeder dat hij zijn vriend rapper Bolle had vermoord. Zij stapte dan ook naar de politie.

[quads id=1]

Lees ook: Video – Rapper uit Suriname van rapgroep Sevengang doodgeschoten in Amsterdam

Rapper uit Amsterdam

Dat bleek tijdens de zaak tegen J. die de Amsterdamse rechtbank vandaag behandelt. Bolle, die Gondilio Lowland, heet, maakte als rapper deel uit van Sevengang. Bolle werd 10 oktober 2018 in Amsterdam-Zuidoost vermoord. Hij kreeg een kogel. Stille tocht Daags na de schietpartij namen in Zuidoost honderden mensen deel aan een stille tocht. Op 10 oktober dit jaar vond er in een jongerencentrum in de wijk een herdenking plaats.

[quads id=1]

Ruzie

De twee zouden ruzie hebben gehad over een meisje met de naam Anastacia. J. zou Bolle met een geleend vuurwapen hebben neergeschoten. Ogilvan vertelde huilend bij zijn moeder dat de moord eigenlijk niet de bedoeling was. Leugenaars Hij vertelde hetzelfde verhaal aan een oom. Ogilvan maakte de getuigen uit voor leugenaars.

Lees ook: Emotionele herdenking doodgeschoten rapper Bolle in Amsterdam Zuidoost Nederland (video’s)

Onder druk

Hij zou door de familie onder druk zijn gezet om te bekennen. Het vuurwapen werd later in Rotterdam gevonden.

Video’s:


[quads id=1]


Bron:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/953287994/moordenaar-rapper-bolle-bekende-snikkend-bij-zijn-moeder

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland