Bejaarde vrouw uit Paramaribo leeft voortdurend in angst (video)

vrouw Paramaribo
De 82-jarige mevrouw Lachminia Soekhoe woonachtig te Paramaribo heeft grote problemen. Ze leeft de afgelopen 5 jaar met constante angst.

De moeder van 12 kinderen wordt weggepest uit haar woning er wordt met stenen gegooid, ze wordt uitgescholden. Ze is bang!

[quads id=1]

Ze is naar verschillende instanties geweest, maar er wordt heel weinig voor haar gedaan. Ze probeert nu via de media hulp te zoeken. Kijk naar de video waarin mevrouw haar verdrietige verhaal vertelt. Is toch jammer dat ze dit op haar oude dag moet meemaken? Wat moet er gebeuren, waar kan ze terecht, wie kan haar helpen? Geef het door aan anderen zodat haar oproep de juiste mensen kan bereiken.  Samen staan we sterk

[quads id=1]

Mevrouw uit Paramaribo

vrouw Paramaribo

Beste kijkers en luisteraars. Opgelet, een deel van de video is in Hindi, maar het wordt voor u vertaald.

Bekijk hier de video en deel het met anderen:

Video

Bekijk hier de video van Trishul Broadcasting network en luister naar het emotionele verhaal van de moeder van 12 (4 zijn overleden). Let op de video is gedeeltelijk in Hindi maar wordt wel vertaald.

[quads id=1]

Samen staan we sterk

Deel dit aangrijpende verhaal met een ieder!  Zodat het de juiste instanties kan bereiken.

[quads id=1]

Eerdere berichten:

Zieke mevrouw uit Paramaribo zoekt dringend hulp voor haar gezin (video)

Bron: Thrishul
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis voor u