30-jarige bromfietser overleden nadat hij twee keer wordt aangereden – Politie Suriname

overleden Suriname

BROMFIETSER DODELIJK AANGEREDEN

De 30-jarige bromfietser Shaam,Gajapersad is op woensdagmorgen 30 oktober dodelijk aangereden door een personenauto in de Dageraadweg, ter hoogte van de Kwasimamastraat.

[quads id=1]
De bromfietser reed over de Dageraadweg gaande in de richting van de Sir Winston Churchillweg; terwijl een pick-up bestuurder en een autobestuurder vanuit de tegenovergestelde richting kwamen aangereden. De pick-up reed bij die gelegenheid voor de personenauto.
Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat de pick-up bestuurder M.A. een bocht naar rechts beschreef waarbij de bromfietser Gajapersad, die rechtdoor reed, tegen de laadbak van de pick-up aan kwam.
[quads id=1]
Door deze aanrijding moet de heer Gajapersad waarschijnlijk de controle over de besturing van zijn bromfiets hebben verloren met het gevolg dat hij op de rijhelft van het tegemoetkomend verkeer terecht kwam. Bij die gelegenheid is hij aangereden door de personenauto die door S.J. bestuurd werd.
[quads id=1]
Ten gevolge van de tweede aanrijding belandde de heer Gajapersad met zijn bromfiets in de langs de weg lopende goot. Toen hij uit de goot werd gehaald bleek dat hij geen teken van leven meer vertoonde. Een arts stelde zijn dood officieel vast.
[quads id=1]
Het ontzielde lichaam van de heer Gajapersad is in het belang van het politioneel onderzoek in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslaggenomen. Hangende het onderzoek heeft de politie de rijbewijzen van M.A. en S.J. ingevorderd. Deze zaak is in onderzoek bij de verkeersunit Paramaribo.

BROMFIETSER DODELIJK AANGEREDEN

Bron politie