Sangeeta, Shakira, ‘Koelie boi’ en ‘Gringo’ betrokken bij roofovervallen te Paramaribo – politie Suriname

vrouw Suriname
De dames Sangeeta en Shakira zijn vermoedelijk door ene Koelie boi en ene Gringo als lokaas gebruikt bij gewelddadige roofovervallen en een steekpartij te Paramaribo

[quads id=1]

Politie Suriname heeft ze alle 4 opgesloten. In het officiële politie bericht meer informatie. Laat dit bericht tevens een waarschuwing zijn voor mannen/vrouwen. Sommige vrouwen zijn niet te vertrouwen. Ze komen op je af met een doel. Dus pas op!!

Lees ook: Diplomaat mishandeld en beroofd in zijn woning te Paramaribo door 3 gewapende criminelen

[quads id=1]

Politie Paramaribo

Politie Suriname schreef het volgende hierover: Twee vermoedelijke roofverdachten en hun handlangers in Paramaribo aangehouden en opgesloten. Twee aangevers deden op het politie bureau Munder te Paramaribo op 30 september en 7 oktober aangifte van beroving.

SRD 700

Lees ook: Vrouwen beroven en verwonden taxi chauffeur in Paramaribo – politie Suriname

De eerste aangever werd overvallen aan de Oude Charlesburgweg door een manspersoon die met een houwer gewapend was. Van hem werd srd 700,- , zijn mobiele telefoon en autosleutel afgepakt en meegenomen.

[quads id=1]

De tweede aangever werd aan de Koetaistraat overvallen door twee manspersonen die respectievelijk gewapend waren met een mes en met een schaar. Deze aangever liep een steekverwonding op aan zijn linker onderarm.

Koelie boi

Na uitgewerkte informatie kwamen Widjai,J. alias “Koelie boi” en Aristo,D.alias “Gringo” in beeld als de straatrovers.

[quads id=1]

Lees ook: Stagiaire uit Nederland met drugs ingeluisd door ‘vriend’. Suriname

Voorts dat zij twee vrouwen als lokaas gebruikt hadden om de aangevers te kunnen beroven. Die twee vrouwen bleken Sangeeta,G. alias Asha en Shatenakumarie alias Toetie of Shakira te zijn.

Aangehouden

In een periode van 15- tot en met 24 oktober werden de twee roofverdachten en hun handlangers door leden van het Regio Bijstand Team Midden(RBTM) en door leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) aangehouden en overgedragen aan de collega’s van het politie bureau Munder Paramaribo.

[quads id=1]

Het viertal is na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Bron:

Twee vermoedelijke roofverdachten en hun handlangers aangehouden en opgesloten