Motorrijder overleden in Suriname

overleden Suriname
Een zeer droevig bericht van overlijden. Een 49-jarige man uit Suriname is overleden in het verkeer.

[quads id=1]

De motorrijder overleed na een aanrijding met een auto. Deze had hem vermoedelijk geen voorrang verleend. Meer info in het bericht en bekijk ook de gegevens omtrent de identiteit van het slachtoffer. Wij van FamilieNieuws wensen de nabestaanden heel veel sterkte toe.

[quads id=1]

Overleden Suriname

Dagblad Suriname schreef het volgende hierover: Motorrijder opslag dood. De 49-jarige motorrijder, Rudolf Sanawi is op dinsdag 29 oktober omstreeks 23.20 uur dodelijk aangereden aan de Catharina Sophiastraat. Het betreft in deze een aanrijding tussen een personenauto en een motorfiets.

[quads id=1]

Geen voorrang gegeven

Op een gegeven moment sloeg de autobestuurder rechtsaf om vervolgens in een inrit te gaan zonder daarbij voorrang te verlenen aan de motorrijder met het noodlottig gevolg. Met het heengaan van dit slachtoffer is de verkeersbarometer gestegen naar 60.
[quads id=1]

overleden Suriname

Bron:
Dagblad Suriname. Foto binnengekomen via Facebook
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland