Ik wil kinderen hij niet – kunnen jullie met hem praten? – anoniem Paramaribo

kinderen Paramaribo anoniem

Dit zijn echt moeilijke dingen. Irma uit Paramaribo heeft de perfecte man gevonden. Hij is iets ouder en heeft al voorkinderen. Toen ze elkaar ontmoette hebben ze samen afgesproken dat er geen kinderen komen. Irma zit ineens op een roze wolk. Ze wil kinderen. Erick wil absoluut niet meer. Irma vraagt ons ‘om met Erick te praten’. Hij zal ook meelezen. Kunnen jullie hem overhalen? Misschien moet ze haar kinderwens opgeven, want dat was niet de afspraak? Of moet ze Erick opgeven en verder gaan met een ander?

[quads id=1]

Irma uit Paramaribo

Goedemiddag mevrouw van FamilieNieuws Suriname, Ik ben Irma uit Paramaribo. Ik heb een probleem en ik wilde u om advies vragen. Ik heb geen vervelende man hoor. Dit is eigenlijk een probleem dat ik heb met mezelf. Ik was 22 jaar toen ik Erick ontmoette hij was een gescheiden man en had al kinderen. Nu grote kinderen.

[quads id=1]

Erick is een man die zijn leven goed op orde heeft. Een knappe, gezellig en vooruitstrevende man uit Paramaribo. En een leuke vader voor zijn kinderen. Al tijdens onze eerste date heeft hij me gezegd dat hij absoluut geen kinderen meer wil en dat hij eigenlijk zijn zaakje wilde doorknippen. (heeft hij nooit gedaan). Ik ben akkoord gegaan. Ik was jong en had toen ook absoluut geen trek in kinderen en ik wist ook niet echt waar het naar toe zou gaan, die relatie. Ik kende hem net.

[quads id=1]

18 jaar later

Maar hij bleek de man van mijn dromen te zijn. Nu 18 jaar later. Ik ben 40 en hij is nog net geen 60 jaar. We zijn nog steeds samen. Wonen samen in Paramaribo. Hij heeft net een kleinkind gekregen. We gaan allemaal heel goed met elkaar om. Ik heb een fantastisch leven. Op mijn 40ste heb ik een een groot feest gegeven. Zijn dochter was er niet bij want die was net mama geworden en toen veranderde alles voor mij. De dag dat ik de baby in mijn hand hield ben ik van gedachten veranderd. Ik kon niet stoppen met huilen. Ik wil moeder worden. (zijn dochter vindt het denk ik ook niet zo leuk) ik zat ineens op een roze/blauwe wolk.

Oneerlijk

En, echt waar. Sommige van jullie gaan vinden dat ik ondankbaar ben. Of oneerlijk. Ja, ik weet dat dit alles kan verpesten. Want het was niet de afspraak.

[quads id=1]

Erick heb ik meteen verteld wat er aan de hand was (hij weet ook dat ik jullie een brief ga schrijven). Die schat heeft niet meteen nee gezegd. Hij wilde er een nachtje over slapen. Kijk, hij wil mij ook niet kwijt en hij wil me ook gelukkig maken. Tot nu toe heeft hij me nooit iets geweigerd. Dus ik was helemaal hoopvol. Maar nee hoor. Gisteren heeft hij gezegd dat hij het niet wil. Hij wil geen kind meer. En hij gaat een afspraak maken om meteen die operatie te ondergaan. Dus definitief.

Geen kinderen

Ik ben hier zo van geschrokken. Ik dacht echt dat hij dit voor mij zou doen. Ik dacht dat hij wel zoveel van mij hield dat hij het zou willen doen. Gewoon voor mij. Ik ben zo teleurgesteld. Ik weet dat ik dat eigenlijk niet mag zijn, want jaren geleden hebben we afgesproken dat er geen kinderen zouden komen.

[quads id=1]

Ik ben 40 jaar

Ik probeer hem uit te leggen dat het een gevoel is waar ik niets aan kan doen. Ik vraag hem om me te snappen. Ik ben 40. Ik heb niet veel tijd meer. En misschien is het al te laat. Ik voel me zo beroerd..

Ik ben verder super gelukkig met Erick. We hebben het ook echt heel leuk samen. Ik ben misschien wel bereid mijn kinderwens op te geven maar ik ben bang dat ik dan heel ongelukkig ga worden. Hebben jullie enig idee? Kan het dat ik het gewoon loslaat? Wat moet ik doen? Ik wil hem absoluut niet dwingen. Hij heeft me ook gezegd dat hij het wel zal begrijpen als ik met een ander verder zou gaan. Hij zegt dat hij mij ook niet kinderloos wil laten om hem.

[quads id=1]

Gebroken hart
kinderen Paramaribo anoniem
Voorbeeldfoto van Angela W. Flickr

Maar ik wil absoluut geen ander. Ik wil Erick. Ik heb hem gevraagd of ik dan van iemand anders zwanger mocht raken, maar dat wil hij ook niet. Iets wat ik wel begrijp. Dus FamilieNieuws. Ik zit hier echte echte met een gebroken hart. Ik word getrokken aan twee kanten en ben verscheurd van verdriet. Die baby van mijn stiefdochter heeft zoveel gevoelens bij mij losgemaakt. Ik had dat nooit verwacht. Mijn moeder wil kleinkinderen zien dus die zegt dat ik het niet op moet geven. Maar onze relatie gaat eraan als ik doorga. Deze brief is mijn laatste redmiddel

[quads id=1]

Zou u de mensen willen vragen om me te adviseren. Om mij op een vriendelijke wijze te adviseren. Ik ben geen gemene vrouw en ik dwing hem tot niets. En Erick is geen slechte man die niet van mij houdt. Echt niet. Hij wil gewoon geen kinderen meer en ik wil ze wel. Dat is het dilemma.

Samen lezen

Samen met Erick zal ik de comments lezen. Kunnen jullie aub tot hem praten. Ik hoop eigenlijk dat iemand hem over kan halen. Stiekem hoop ik dat ja. Want ik wil helemaal niet bij hem weg. Ik wil samen een baby. Een liefdes baby van ons samen. Ik weet zeker dat hij het uiteindelijk ook leuk gaat vinden. 100%. Alleen weet hij dat nu nog niet. Stom he, dat ik zo ineens van gedachten ben veranderd. Maar ik wil toch echt moeder worden. Ik kan gewoon niet wachten. Erick, ik hou ontzettend veel van je. Vergeet dat niet.

#Thankyousomuch #familienieuws

Lees hier andere spannende verhalen:

Anoniem: Hij wil geen kinderen meer. En ik dan?

Anoniem – Door mijn familie kan ik geen kinderen meer krijgen ~ Paramaribo

[quads id=1]

Anoniem: Mijn man loopt uit omdat ik geen kinderen wil

Anoniem – Hij wil geen kinderen en toch ben ik (stiekem) zwanger ~ Paramaribo

Mijn vriend heeft 7 kinderen bij 4 vrouwen en wil nog 1 met mij – anoniem Paramaribo

[quads id=1]

Ik moet kiezen tussen mijn kinderen en mijn man – anoniem Suriname

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Let op: Soms worden de verhalen door ons herschreven om het lezen voor onze bezoekers makkelijker te maken. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig